Nike ACG Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike ACG schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 14 oktober 2015

Nike ACG Schoenen Netherlands, UGG Australia liefhebbers en fashionista's opgelet: UGG opent een heuse pop-up store in Rotterdam. Vanaf woensdag 28 oktober kunt u hier terecht voor de ultieme shop-UGG-till-you-drop.
Inmiddels zijn UGG's echte klassiekers geworden. En ook dit najaar spotten we alweer diverse modebloggers met UGG's aan de voeten, een bewijs dat het merk weer sterk in opkomst is. Reden genoeg om een complete UGG Australia winkel in te richten!

Exclusieve UGG Australia collectie
In de pop-up store aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam ervaart u het echte UGG-gevoel. Winters, stijlvol en super modieus. In de winkel wordt een grote collectie UGG Australia voor dames, heren en kids verkocht. Echter naast de gewone collectie die ook in andere winkels te vinden is, kunt u in de UGG pop-up store terecht voor een meer exclusieve collectie.

Nike ACG Schoenen Netherlands Eerder presenteerde het merk al een nieuwe, slankere UGG boot. Ook de Classic Mini is weer te vinden in de najaarscollectie, net als stoere boots voor mannen en laarzen voor vrouwen. Ontdek de volledige nieuwe collectie in de pop-up store!

UGG pop-up store

Aert van Nessstraat 58, Rotterdam

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Dames Schoenen Renschoenen Donker Blauw Watermelon Rood Belgiƫ Winkels Open vanaf 28 oktober

Nike ACG Schoenen Netherlands