Nike Air Huarache Utility Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Huarache Utility schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 30 januari 2015

Hoeden zijn bij uitstek de manier om simpel een modieuze look te creëren. Overweegt u ook eens een hoed te dragen maar weet u nog niet hoe? Laat u inspireren door de looks van de modebloggers en de tips voor het vinden van een hoed die bij uw gezichtsvorm past.

Nike Air Huarache Utility Schoenen Netherlands, Goede redenen om een hoed te dragen
Het stylen van een outfit met een hoedje, is eigenlijk niet zo moeilijk. Hoeden passen heel goed bij een casual look, maar kunnen ook een uiterst chique uitstraling creëren. Het is maar net waar u zin in heeft! Een ding is zeker, het dragen van een hoed geeft een modieuze en internationale uitstraling en laat u zelfverzekerd overkomen.Nike Air Huarache Utility Schoenen Netherlands Welke hoed past bij uw gezicht?
Vraagt u zich af welke hoed u het beste zal staan? Lees dan gauw dit hoedenadvies per gezichtsvorm.

Ovaal gezicht
Vrouwen met een ovale gezichtsvorm hebben een hoedengezicht bij uitstek. Alle vormen hoeden passen goed bij een ovaalvormig gezicht. Experimenteer gewoon welke hoed u het leukst vindt!

Vierkant gezicht
Een vierkante gezichtsvorm combineert mooi met een rond hoedje. Of kies voor asymmetrische hoeden om de vorm van het gezicht te onderbreken.

Hartvormig gezicht
Ook vrouwen met een hartvormig gezicht kunnen eigenlijk alle modellen hoeden goed dragen. Een hoedje met een smallere rand zal echter het mooist uitkomen bij de smalle kaaklijn van een hartvormige gezichtsvorm.

Nike Air Huarache Utility Schoenen Netherlands Driehoekig gezicht
Heeft u een driehoekige gezichtsvorm, kies dan voor een hoed met een grote rand of opvallende details. De vorm van de hoed is dan mooi in balans met de brede kaaklijn van uw gezicht.

Rechthoekig gezicht
Vrouwen met een rechthoekig of lang gezicht dragen het best een hoed met een lekker brede rand, zoals een flaphoed. Dit voorkomt dat de vorm van de hoed uw gezicht nog langer maakt.

Rond gezicht
Bij een ronde gezichtsvorm staan ronde hoedjes of hoedjes met een kleine rand het mooist. Deze laten uw gezicht het beste tot zijn recht komen.

Nike Air Huarache Utility Schoenen Netherlands Winterse hoeden
Kies in de winter voor een wollen hoed in plaats van een zomers strooien exemplaar. Wollen hoeden passen perfect bij uw winterse outfit met knitwear en houden uw hoofd lekker warm. De wollen hoeden van Carlala Fashion zijn bovendien waterproof - wel zo handig met ons onvoorspelbare weertype!


Blogger Lizzy van der Ligt met de blauweCarlala Fashion hoed.

De handgemaakte wollen hoeden vanCarlalashopt u ook online.

Kopen Nike Air Max 1 Heren Running Nieuwe Schoenen Mint Green/White Belgium Outlet Hopelijk vond u dit een handig artikel. Draagt u wel eens een hoed?

[Beeld: thecablook.com, theurbanspotter.com, Assem.nl, Carlalafashion.com, Tekst: Anniek de Hoop]