Nike Air Jordan 1.5 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan 1.5 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 08 januari 2013

Nike Air Jordan 1.5 Schoenen Netherlands, Denk je aan Lapland, dan denk je aan sneeuw, husky’s, het noorderlicht en…rendieren. Het winkelend publiek in Oud-Beijerland keek afgelopen zaterdag dan ook vol verbazing naar het stukje Lapland wat Van den Assem naar deze plaats had gebracht: twee heuse rendieren sierden de winkelstraat.

Kijk voor meer leuke foto's van de rendieren op onze BLOG.

Nike Air Jordan 1.5 Schoenen Netherlands De rendieren brachten een bezoek aan de winkel om de aandacht te vestigen op een fantastische prijs: bij aankoop van een paar schoenen maakt u in de maand januari kans op een reis naar het fascinerende Lapland. Meer over de winactie en deelname vindt u hier.

Wilt u de rendieren ook een keer zien?

Kopen Nike Air Max 90 25TH Anniversary ICE Diamond Dames Renschoenen Transparent Wit Roze Belgium Online De rendieren zijn zaterdag 12 januari te bewonderen bij ons filiaal aan de Bergse Dorpsstraat in Hilligersberg. Op zaterdag 19 januari brengen de rendieren een bezoek aan onze filialen aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam.