Nike Air Jordan 13 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan 13 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 29 maart 2013

Nike Air Jordan 13 Schoenen Netherlands, Kom op 2e Paasdag naar onze winkels aan de Aert van Nesstraat en maak kans op een cadeaubon t.w.v. 150 euro! Maak op maandag 1 april (2e Paasdag) een foto met de Phocabby in onze dameswinkel. Deze foto verschijnt automatisch op de Van den Assem Facebookpagina, tag jezelf in deze foto en maak kans! De leukste foto wint de cadeaubon.

Om het paasgevoel helemaal compleet te maken zal er ook een paashaas in de winkel aanwezig zijn die heerlijke paaseieren komt uitdelen.

Nike Air Jordan 13 Schoenen Netherlands Actievoorwaarden

Algemeen:

1. De actie geldt alleen in de Aert van Nesstraat Van den Assem dameswinkel.

2. De actie is alleen geldig op 1 april.

Nike Air Jordan 13 Schoenen Netherlands 3. Deelname is alleen mogelijk wanneer de deelnemer zijn/haar foto tagt op Facebook.

4. Alle personen die deelnemen aan de actie zijn gebonden aan de bepalingen van deze actievoorwaarden.

Prijs:

Nike Air Jordan 13 Schoenen Netherlands 1. De prijs betreft een maximaal bestedingsbedrag van 150 euro.

2. De prijs is te besteden in de Van den Assem dames-/heren- en kinderwinkel en de brandstore Peter Kaiser aan de Aert van Nesstraat.

3. De prijst is persoonsgebonden, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar voor geld of voor prijzen met een gelijke of vergelijkbare waarde.

Privacy:
1. Alle persoonsgegevens die in het kader van de actie van deelnemers worden verkregen worden strikt vertrouwelijk behandeld.

Rechten Van den Assem:

1. Van den Assem schoenen behoudt zich het recht voor om iedere deelnemer te diskwalificeren en/of van deelname uit te sluiten indien de betreffende deelnemer op enige wijze in strijd handelt met deze actievoorwaarden of anderszins onrechtmatig handelt jegens Van den Assem schoenen of derden.

2. Over de prijs en de uitreiking daarvan kan niet worden gecorrespondeerd.

3. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien, zal een besluit worden genomen door Van den Assem schoenen.

Diversen:

Kopen Nike Air Max 90 25TH Anniversary ICE Diamond Heren Renschoenen Transparent Wit Grijs Blauw Belgiƫ Goedkoop 1. Vragen en/of opmerkingen met betrekking tot deze actie kunnen per e-mail worden gericht aan marketing@assem.nl