Nike Air Jordan 5 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan 5 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 december 2013

Nike Air Jordan 5 Schoenen Netherlands, Van 13 december tot en met 27 december verkoopt Van den Assem Schoenen ‘het Sophia lied’ waarvan de gehele opbrengst naar het Sophia Kinderziekenhuis gaat. Koop een cd voor € 5,- en steun het Sophia Kinderziekenhuis.

Elk jaar in December verlicht een 30 meter hoge kerstboom met daarin duizenden lichtjes het plein voor het Sophia Kinderziekenhuis. Voor elke € 5,- die wordt geschonken wordt symbolisch een lichtje aangestoken. De Lichtjesactie (gestart in 2003) is inmiddels uitgegroeid tot een echte traditie. Begin December wordt door de patiëntjes, hun ouders en medewerkers van het Sophia traditiegetrouw het startsein gegeven voor de Lichtjesactie. Samen ontsteken zij de eerste lichtjes in de boom.

Nike Air Jordan 5 Schoenen Netherlands U kunt het Sophia Kinderziekenhuis ook steunen door de “Lichtjes App” te downloaden voor op de telefoon waarmee virtuele lichtjes gekocht kunnen worden, maar ook de lichtjes-game gespeeld kan worden en lichtjes gedeeld kunnen worden met vrienden. Bij aanschaf van een virtueel lichtje wordt gratis het Sophia lied beschikbaar gesteld.

Meer weten over de actie, of wilt u direct een virtueel lichtje kopen?

www.lichtjessophia.nl

Kopen 2015 Nike Air Max 90 Star Series Zilver Purper Groen Couple Style Dames Renschoenen Belgiƫ Winkels Koop een cd in een van de volgende filialen:

Nike Air Jordan 5 Schoenen Netherlands