Nike Air Jordan 7 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan 7 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 24 oktober 2013

Nike Air Jordan 7 Schoenen Netherlands, Ieder jaar reikt GfK Panel Services Benelux bv een award uit voor de hoogst gewaardeerde schoenen retailer. Van den Assem Schoenen isdit jaarvoor het eerst meegenomen in het waarderingsonderzoek in de categorieschoenen retailers en we vielen direct in de prijzen.

Uit een jaarlijks onderzoek onder 9.100 consumenten werd Van den Assem verkozen tot best gewaardeerde schoenenretailer. Van den Assem Schoenenlaat hiermee de 29 andere schoenenretailers achter zich. De top vijf ziet er als volgt uit.
1.Van den Assem Schoenen
2.Omoda
3.Schuurman Schoenen
4.Clarks
5.Ziengs

Nike Air Jordan 7 Schoenen Netherlands Presentatie en uitstraling
Van den Assem Schoenenwist zich met name te onderscheiden op de presentatie van de schoenen en de uitstraling van de winkel en webshop en werd bovengemiddeld gewaardeerd op alle aspecten met uitzondering van de prijsaspecten.

Criteria
De uitkomst van de verkiezing is verrassend, nu de consument aangeeft bij de keuze voor een schoenen retailer de prijs het belangrijkste aspect te vinden. Juist op dit aspect scoorde Van den Assem Schoenenniet bovengemiddeld. Na de prijs vinden consumenten collectie, personeel en de winkel de belangrijkste criteria. Daarnaast is het imago van de retailers beoordeeld aan de hand van zes imago kenmerken.

We zijn erg verrast en vinden het een hele eer!

Kopen 2015 Nike Air Max 90 Star Series Wit Zilver Couple Style Dames Renschoenen Belgium Store [Bron: Schoenvisie]

Nike Air Jordan 7 Schoenen Netherlands