Nike Air Jordan Climbing Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan Climbing schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 27 augustus 2012

Nike Air Jordan Climbing Schoenen Netherlands, Een schoenenmerk met een rijke historie, dat is het Duitse merk Peter Kaiser. De eerste schoenen van dit merk werden al in 1838 vervaardigd. Die jarenlange ervaring heeft gezorgd voor een kwaliteitsproduct dat zich kenmerkt door de combinatie van stijl en comfort. Van den Assem, dat het merk al verkocht, opent op 1 september een Peter Kaiser brandstore aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam, waarvan het interieur is ontworpen door designer Eric Kuster. Op de dag van de opening loont het de moeite om vroeg aanwezig te zijn, want de eerste honderd klanten krijgen een goedgevulde goodiebag. Daarnaast zal dé schoenenontwerpster van het Duitse merk, Sylvia Klemens aanwezig zijn om te vertellen over de ontwikkeling van de collectie.

 

Nike Air Jordan Climbing Schoenen Netherlands Datum: 1 september 2012

Tijd: 13:00

Kopen Nike Air Max 90 25TH Anniversary ICE Diamond Dames Renschoenen Transparent Grijs Rood België Verkooppunten Locatie: Aert van Nesstraat 58, Rotterdam