Nike Air Jordan Future Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan Future schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 25 augustus 2011

Nike Air Jordan Future Schoenen Netherlands, WIJ NODIGEN U UIT!

Van den Assem organiseert woensdagavond 7 september a.s. van 18:00 tot 22:00 voor u: Berry’s Special Evening!

Een sfeervolle klantenavond in alle rust. Een extra (!) koopavond waar de presentatie van de nieuwe najaarscollectie centraal staat, maar belangrijker nog u, onze klant.

In onze Rotterdamse winkels aan de Aert van Nesstraat, Bergse Dorpsstraat en in Shopping Center Alexandrium, maar ook op de Molendijk in Oud-Beijerland, heten onze gastvrouwen u van harte welkom, rolt de rode loper uit, staan er heerlijke versnaperingen voor u klaar en biedt ons fantastische verkoopteam u een luisterend oor. Ook ons jongere zusje Shoe Club aan de Meent, heet u van harte welkom op deze avond!

Elke winkel heeft deze avond een speciale beleving voor u. Onze herenwinkel aan de Aert van Nesstraat heeft bijvoorbeeld een speciale IWC horloge avond gepresenteerd door juwelier Van Willegen! Onze dameswinkel aan de Aert van Nesstraat heeft onder andere een wandelende presentatie van UGG Australia, Fred de la Bretonière , MBT en Shabbies Amsterdam.Ook laat het welbekende bloemenatelier Krijn Verboom u kennis maken met hun werkwijze en kunnen zij u alles vertellen over de prachtige Ecuador rozen die zij deze avond zullen verwerken in boeketten.

De Bergse Dorpstraat laat u deze avond kennis maken met de prachtige collectie van juwelier Fred Helmer om uw outfit deze winter de finishing touch te geven.

In Shopping Center Alexandrium gaat u een kleurrijke avond tegemoet met persoonlijk kleuradvies in combinatie met onze nieuwe collectie. Bovendien blijft de gezondheid deze avond ook niet achterwegen, zij laten u kennis maken met een bijzondere chocolade vol antioxidanten en vitamines.

In het pittoreske Oud-Beijerland komt u deze avond in de Italiaanse sferen door een heerlijke wijnproeverij van Ma Guise in combinatie met huisgemaakte Belgische bonbons van de Candy Shop.

Kopen 2015 Nike Air Max 87 Lunar1 Heren Renschoenen Zwart Groen Wit Sportschoenen België Goedkoop Nike Air Jordan Future Schoenen Netherlands Deze avond staat in het teken van u! Laat u verrassen!

Wij begroeten u graag!