Nike Air Jordan Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 02 maart 2016

Nike Air Jordan Schoenen Netherlands, Kopen Mens Nike Air Max 90 BR Retro Renschoenen Wit Fluorescence Groen Belgiƫ Verkooppunten Bij Van Zuilen Mode houden ze van mooie dingen. Mooie kleding, mooie mensen, mooie winkels en mooie feestjes. Maar ze weten ook: wat mooi is, moet ook mooi blijven. Dus zorgen ze ervoor dat er elk seizoen weer nieuwe, mooie kleding fris in de winkel hangt en dat het team zich kan blijven ontwikkelen, om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Maar een winkel opfrissen, dat is toch een wat groter project. Toch vonden meneer en mevrouw van Zuilen dat ook het pand met zijn tijd mee moest gaan en zo ging begin januari 2016 de dameswinkel op de schop.Na twee maanden hard werken, is de zaak geheel vernieuwd. Tijd voor een feestje!

Aanstaande zondag 6 maart bent uvan 12:00 tot 18:00 uurvan harte welkom om de opening van de vernieuwde zaak te komen vieren. Het wordt groots aangepakt met leuke DJ's, goede happen, een cocktail- en gin-tonic bar, speciaalbier, polaroid girls en nog veel meer!
Komt u ook langs?