Nike Air Jordan Westbrook Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Jordan Westbrook schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 04 maart 2011

Nike Air Jordan Westbrook Schoenen Netherlands, KvK-onderscheiding voor familiebedrijf Van den Assem B.V. uit Rotterdam

Kopen Nike Air Max 90 Hyp Prm 2015 Dragon Zwart Geel Dames Schoenen Belgium Store Op dinsdag 1 maart 2011 reikte de Kamer van Koophandel Rotterdam een KvK-onderscheiding uit aan Leo van den Assem. Deze onderscheiding ontving Van den Assem Schoenen vanwege het 100-jarig bestaan in 2010. De uitreiking vond plaats tijdens de eerste ‘Binnenstad Centraal’ bijeenkomst in NH-hotel Atlanta aan de Aert van Nesstraat in Rotterdam.

Van den Assem Schoenen kent een boeiende geschiedenis in het hart van Rotterdam. In 100 jaar geschiedenis zit een ‘trendbreuk’ in de bedrijfsfilosofie. Koos de vorige generatie Van den Assem voor een bedrijfsvoering met twee zaken, de huidige generatie, de broers Berry en Leo van den Assem, kozen voor expansie. Het bedrijf kent inmiddels tien filialen, waaronder ook vestigingen buiten Rotterdam en een webshop."

Ter afsluiting van het 100-jarige bestaan organiseerde Van den Assem Schoenen medio december een bijzondere UGG Australia Outlet pop-up store in het voormalige postkantoor in Rotterdam. Deze bijzondere verkoop van de populaire vachtlaarzen zorgde voor opvallend lange rijen op een winterse Coolsingel en daarmee voor een extra groep bezoekers van de Rotterdamse binnenstad.De eerste ‘Binnenstad Centraal’ in 2011 is het moment voor de Kamer van Koophandel Rotterdam deze onderneming in het zonnetje te zetten.

De onderscheiding van de Kamer van Koophandel, bestaat uit een kleurrijke keramische schaal met een zilveren bol die de ondernemende mens in beeld brengt. De bijbehorende zilveren penning, vermeldt de tekst: ‘Van den Asssem B.V. 1910 – 2010, ‘iets geweldUGGs’

Nike Air Jordan Westbrook Schoenen Netherlands