Nike Air Max 1 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 1 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 24 februari 2016

Stoer, casual én fashionable: de petten van Deus (“Day-US”). Wellicht heeft u ze onlangs al in onze winkels en/of onze webshop voorbij zien komen. Hieronder lichten we het nieuwe merk graag uit en laten we zien hoe u de petten kunt combineren.

Nike Air Max 1 Schoenen Netherlands, Van motoren naar lifestyle
Deus, officieel ‘Deus ex Machina’, is van oorsprong een Australisch merk, maar wordt momenteel over de hele wereld verkocht. Het merk is oorspronkelijk begonnen met het bouwen van custom motoren en is nu geëindigd in het Deus dat we nu kennen: een compleet lifestylemerk.

Deus wilt zich niet “gewoon” positioneren als een bedrijf dat op maat gemaakte onderdelen en handgemaakte motoren verkoopt, maar als een cultureel en creatief merk. De gedachte van iets leuks doen is belangrijker dan het bezitten van iets. Inclusiviteit, authenticiteit en enthousiasme staan centraal. Hiermee raakt het merk de snaar bij het publiek.

Nike Air Max 1 Schoenen Netherlands Style de trend
Veel bekende Nederlanders zijn al gespot met de pettentrend. Zo is Johnny de Mol regelmatig te zien met een Deus pet op. Maar ook Jeroen van Koningsbrugge en Chris Zegers dragen de petten graag.

De mannen stylen de pet vaak bij een simpele casual outfit. Denk aan een losvallend T-shirt, een spijkerbroek en sneakers. Dit geldt ook voor de dames. Kies voor een lekker losvallende trui op een spijkershortje of een spijkerjasje.

Laat u inspireren door de beelden hieronder.

Kopen 2015 Nike Air Max 2020 Heren Schoenen Running Zwart Oranje Sportschoenen Belgium Store
Deus bij Van den Assem
Deus heeft een brede collectie aan motoren, motoronderdelen, surfattributen, kleding en accessoires. Misschien zijn ze u al opgevallen in het straatbeeld, de Deus petten zijn dé nieuwe musthave voor komend seizoen. Uiteraard zijn ze ook toegevoegd aan onze webshop en in onze winkels. Komende week zal de collectie aangevuld worden met nieuwe expemplaren. Houd de webshop dus goed in de gaten via https://www.assem.nl/accessoires/deus/. Shop de modellen direct hieronder!

[Beeld: Pinterest, Van den Assem Schoenen, Tekst: Marketing Team]

Nike Air Max 1 Schoenen Netherlands