Nike Air Max 2012 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 2012 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 10 december 2010

Nike Air Max 2012 Schoenen Netherlands, Persbericht
29 december 2010

Succesvolle outlet sluit feestelijk de deuren en het jaar af
Meer dan 120.000 ‘fans’ bezochten het oude Postkantoor

De eerste Europese UGG Australia ‘pop-up’ outlet store sluit deze week, zoals gepland, haar deuren. Het schoenenbedrijf Van den Assem had zijn 100-jarig jubileumjaar niet mooier kunnen eindigen. Bar winterweer of niet, de belangstelling was afgelopen weken ongekend. UGG fans stonden geduldig in de lange rijen voor de uniek afgeprijsde schoenen, laarzen en accessoires. Van den Assem heeft voor dit tijdelijke en grootse project ongeveer 40 man extra personeel aangetrokken. Niet alleen was er extra mankracht nodig op de winkelvloer, in het magazijn en ten behoeve van de beveiliging, maar ook voor de catering werden mensen ingezet.

Alle inspanningen zijn echter niet voor niets geweest. Maar liefst 120.000 bezoekers, vele duizenden verkochte UGG items, een bezoekje van de Rotterdamse wethouder Schrijer, een ‘flashmob’ miniconcert van het Rotterdams operakoor, zo’n 4.000 gesmeerde lunchbroodjes en nog veel meer kopjes koffie en thee verder, kan Van den Assem met trots het geslaagde project afronden.

Nike Air Max 2012 Schoenen Netherlands Speciaal voor circa 350 betrokkenen van het outlet project organiseert Van den Assem een feestelijke avond in het oude Postkantoor. “We hebben heel veel mensen blij gemaakt met aantrekkelijk geprijsde UGG Australia producten. Daarnaast zijn we uiteraard zeer trots op het succes en willen we iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen bedanken en belonen met een groot feest om gezamenlijk dit mooie jaar af te sluiten”, aldus Berry van den Assem.

Kopen 2015 Nike Air Max 2020 Dames Schoenen Running Roze Sportschoenen Belgium Outlet De outlet bood de laatste dagen 75% korting op de winkelwaarde. De UGG Outlet heeft op oudjaarsdag de deuren officieel gesloten.