Nike Air Max 2014 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 2014 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 07 maart 2016

Er is een nieuw merk bij Van den Assem Schoenen: Ted Baker. Ted Baker is een Schots merk dat is ontstaan in 1987 in Glasgow. Toen Ted Baker begon met het ontwerpen van T-shirts, heeft hij een behoorlijke reputatie opgebouwd. Ted Baker was dan ook dé plek om de beste hedendaagse overhemden te kopen voor mannen. Vanaf het begin af aan heeft Ted Baker een duidelijke focus op kwaliteit, aandacht voor detail en een eigenzinnig gevoel voor humor. Zoveel humor, dat in de eerste winkels een wasserette service aangeboden werd bij elk verkocht shirt. Ted Baker groeide daarom al snel uit naar een ‘No Ordinary Designer Label’. Zoals u misschien al zou verwachten van Ted, is de aanpak van de marketing hetzelfde zoals vanaf de eerste dag, namelijk opvallend. Welk ander merk geeft er eten weg met kerst, een konijn van chocolade in blik met Pasen of zelfs speciale kaarten voor het WK. Ted Baker blijft een van de merken dat uitgegroeid is tot een internationaal designer label zonder reclame campagnes. Omdat Ted ervoor kiest om niet te adverteren, moet hij alles doen wat hij kan om zijn collecties te promoten op een consistente, andere en leuke manier.

Nike Air Max 2014 Schoenen Netherlands, Sinds de dag van vandaag staat Ted Baker bekend om de opvallende ontwerpen. De accessoires van Ted Baker bevatten felle kleuren en opvallende prints. De collectie accessoires voor het voorjaar en zomer van Ted Baker is kleurrijk met frisse accenten en prints. Ted Baker staat voor kwaliteit en oog voor detail. Dit is dan ook terug te zien in de accessoires van Ted Baker voor voorjaar en zomer 2016.

Ted Baker speelt in op de trends en dit is dan ook terug te zien in hun collecties. Trendy accessoires met een eigen twist, dat zijn de accessoires van Ted Baker.

Nike Air Max 2014 Schoenen Netherlands Bij Van den Assem Schoenen koopt u nu de nieuwe collectie accessoires van Ted Baker online.

Kopen 2015 Nike Air Max 2020 Dames Schoenen Running Grijs Fluorescent Groen Sportschoenen Belgiƫ Winkels

[Beeld: Ted Baker, Tekst: Anniek de Hoop]