Nike Air Max 2015 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 2015 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 11 oktober 2010

Nike Air Max 2015 Schoenen Netherlands, Leer wordt mooier door het te gebruiken. Het leeft en ontwikkelt zich door de jaren heen. Precies zo is het met Fred de la Bretonière gegaan. Hij begon in 1970 vanuit een atelier met de verkoop van zijn eigen tassen en iets later onder meer ook ‘maatklompen’. Hij groeide uit van een kunstzinnige en rebelse eenmanszaak tot een serieus internationaal concern met 120 mensen in dienst. Fred de la Bretonière werd een merk, een begrip in Nederland en inmiddels ook ver buiten onze grenzen. Dit jaar bestaat het concern 40 jaar. Een jubileum en een feest waarbij vooruitgang dé koers blijft…

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Heren All Wit Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen België Winkels De kracht van Fred’s ontwerpen komt voort uit zijn liefde voor natuurlijke materialen en de nonchalance en robuustheid die zijn producten kenmerken. Dat is vanaf het eerste uur een uitgangspunt geweest. Fred houdt van oorspronkelijkheid. Zijn materialen mogen niet té mooi zijn en hij durft te spelen met onafgewerktheid. Dat is goed te zien aan bijvoorbeeld de afgesneden schachten van zijn SHABBIES. Maar het gaat verder dan dat. In zijn beginjaren bezocht Fred leerlooierijen om het proces mee te maken. Op een zeker moment in het looiproces riep hij: “Stop anders wordt het te mooi!” Fred wilde leer met patina, puur en naturel. En dat is nog altijd een uitgangspunt. Voor de collecties wordt gebruik gemaakt van plantaardig gelooid leer dat er mooier uit gaat zien naarmate het ouder wordt. Fred’s ontwerpen zijn robuust en nonchalant met oog voor detail. Ze hebben een ziel. En iedereen die zijn ontwerpen draagt kan daar zijn eigen ziel aan toevoegen.

Nike Air Max 2015 Schoenen Netherlands