Nike Air Max 2016 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 2016 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 23 maart 2016

Dat de wereld verbeteren en mode goed samen gaan, bewijst TOMS. Het merk startte met het maken van schoenen, niet omdat het nou eenmaal in de familie zat of omdat de oprichter zoveel passie had voor schoenen. Nee, Blake Mycoskie startte TOMS om het leven van een kind te verbeteren.

Tijdens een reis door Argentinië ontstaat bij Blake het idee om schoenen als wereldverbeteraars in te zetten. Hij ziet daar dat kinderen die schoenen dragen wél naar school mogen, terwijl het de andere kinderen ontbreekt aan educatie. Dit doet hem beseffen dat schoenen het leven – en de toekomst – van een kind drastisch kunnen veranderen. Zodoende richt hij het merk TOMS op, met als missie de wereldschoen voor schoen te verbeteren. Met ieder paar schoenen dat verkocht wordt, schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Dit noemen zij het One for One principe.

Nike Air Max 2016 Schoenen Netherlands, Hippe schoencollectie
Dat is natuurlijk een fantastische missie. En TOMS maakt ook nog eens echt mooie, hippe schoenen. Het begon met simpele instappers, maar het merk blijft innoveren. Zo zijn er na de ontwikkeling van de Original Classic inmiddels sleehakken, sneakers en slippers aan de collectie toegevoegd. De comfortabele instappers waar het allemaal mee begon zijn er in basic kleuren, maar worden elk seizoen ook in kekke prints, bijzondere materialen en hippe kleuren op de markt gebracht.

De schoenen van TOMS worden gekenmerkt door een laidback uitstraling. Perfect voor het voorjaar en de zomer! Koopt u een paar TOMS dan maakt u niet alleen uzelf, maar ook een kind blij. Twee voor de prijs van één, dus. En met shoppen bijdragen aan een betere wereld, sounds like a dream come true, toch?!

Bekijk ons aanbod hier.

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Heren Sky Blauw Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen Belgiƫ Goedkoop

[Beeld: TOMS, Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Air Max 2016 Schoenen Netherlands