Nike Air Max 2020 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 2020 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 17 februari 2016

Vroeger werd het kledingstuk nog een broekrok genoemd, tegenwoordig heet het een culotte. Het klinkt absoluut modieuzer en dat vijzelt wellicht het imago van de broek wat op. Want de broekrok had jarenlang geen al te beste reputatie: gewaagd, onflatteus en moeilijk te combineren. Met de juiste schoenen erbij staat de culotte echter heel chique.

Tips voor een geslaagde look
Nu de wijde broek veelvuldig te zien is in de kledingrekken en het straatbeeld, is er voldoende inspiratie voor prachtige looks. De culotte staat hartstikke fashionable, mits u voor balans in de outfit zorgt. Het succes van de look hangt daarbij voor een groot deel af van de schoenen die u erbij draagt.

Een broek tot over de knie of tot op de enkels kan een beetje truttig of lomp ogen. Dat voorkomt u door er een goede hak bij te dragen. Kies voor een niet al te grof model met een slanke hak voor een sophisticated effect. Schoenen met een puntige neus geven de look een extra elegante edge.

Zo dragen bloggers de culotte
Vele bloggers werden al gespot met de culotte; fijn, want zo zijn er genoeg outfits om af te kijken hoe het moet. Een succes story is de combinatie met een basic top en een stijlvol jasje. Ook een croppedtop of off-shoulder top is prachtig bij de wijde broek. Welke look spreekt u het meest aan?

Nike Air Max 2020 Schoenen Netherlands,

Schoenen bij de culotte
Enkellaarsjes
Nu we nog regelmatig te maken hebben met lage temperaturen, laat u de pumps – eigenlijk een goede match met de culotte – wellicht liever nog even in de kast staan. Gelukkig staan enkellaarsjes ook prachtig bij de broekrok.


Open hakken
Een perfecte look voor het voorjaar: open schoenen onder een wijde broek. Door de lengte van de broek gaat alle aandacht uit naar de schoenen. Maak gebruik van die spotlight en kies voor hakken met mooie details.

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Heren Jade Blauw Sky Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen BE Nieuwe Nike Air Max 2020 Schoenen Netherlands

Instapschoen
Minder voordehandliggend en wat gewaagder is de combinatie met een instapschoen. Het levert een meer slouchy look op. Echte fashionista's dragen een sokje in hun schoenen.

[Beeld: Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]