Nike Air Max 90 Huarache Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max 90 Huarache schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 22 juni 2015

Bent u uitgenodigd voor een bruiloft? Dan vraagt u zich vast af wat te dragen naar deze gelegenheid. Als bruiloftsgast wilt u natuurlijk een goede indruk maken en niet slordig overkomen of juist 'overdressed' zijn. Daarom hierbij een aantal tips voor mannen en vrouwen om goed voor de dag te komen op een bruiloft.

Nike Air Max 90 Huarache Schoenen Netherlands, De keuze voor een outfit als bruiloftsgast begint met de wensen van het bruidspaar: is er een dresscode? Bekijk wat deze inhoudt en probeer u er zo goed mogelijk aan te houden. Wanneer er geen dresscode is, kunt u er doorgaans vanuit gaan dat u iets kunt aantrekken waar u zich prettig in voelt. Voor een bruiloftsfeest is wel het aan te raden een beetje (extra) werk te maken van uw outfit. Het is immers een belangrijke dag en feest voor het bruidspaar! Zij zullen uw moeite zeker waarderen.

Wel doen als bruiloftsgast:
- Houd u aan de dresscode.
- Houd uw outfit subtiel: draag niet teveel sieraden of accessoires.
- Draag kleur! Het is tenslotte een feestelijke dag. Zorg er wel voor dat u niet té opvallend gekleed gaat.

Nike Air Max 90 Huarache Schoenen Netherlands Wat niet te doen als bruiloftsgast:
- Draag geen witte kleding. Het verschilt natuurlijk per bruiloftspaar, maar over het algemeen wordt dit niet gewaardeerd.
- Draag geen uitgesproken sexy kleding, dit is niet gepast op een huwelijksfeest.
- Officieel is het dragen van zwart overdag not done. 's Avonds is zwart geen probleem.

Kledingtips voor mannen
Mannen kunnen het beste voor een pak kiezen of een combinatie van een colbert met een nette broek. Wie liever geen jasje draagt, kiest voor een mooi overhemd en een nette pantalon in combinatie met nette veterschoenen of mocassins. Mag het extra feestelijk? Draag dan een glanzende das of een opvallend paar schoenen. Zorg er ook voor dat uw kapsel en baard er verzorgd uitzien.


Kledingtips voor vrouwen
Dames hebben meer keus. U kunt kiezen of u een jurk, rok of pantalon wilt dragen, net wat het beste bij uw kledingstijl past. Kiest u voor een rokje of jurk, zorg er dan voor dat deze niet te kort is. Let ook op de stof van uw kleding; draag bij voorkeur geen dunne katoen, want dit oogt te casual. Bij kouder weer of een koele avond kunt u een jasje, shawl of stola over uw mouwloze top of jasje dragen. Trek vooral schoenen die lekker genoeg zitten om een stuk te lopen of lekker te dansen. Een basic pump is altijd goed. Behalve als de bruiloft op het strand plaats vindt, laat de hakken dan achterwege. Een tasje, sieraden en gelakte nagels maken uw outfit compleet.


Tijdloze of trendy kleding?
Of u een tijdloze of meer trendy outfit wilt dragen, hangt af van uw voorkeur. Wanneer u gaat winkelen voor een geschikte outfit als bruiloftsgast, is het handig van tevoren te bedenken waar uw voorkeur naar uitgaat en welk budget u daar voor over heeft. Mocht bijvoorbeeld donkerbruin geen trendkleur zijn dan zal het lastiger zijn een tijdloos item in deze kleur te vinden. Wellicht kunt u dan toch kiezen voor een kledingstuk in een kleur van het moment en daar een lager bedrag aan uitgeven.

Kopen Nike Air Max 180 EM OG Sail Wit Ultramarine Heren Trainers Solar Rood Belgium Store Nike Air Max 90 Huarache Schoenen Netherlands Komt u er echt niet uit, dan kunt u wellicht de ceremoniemeester naar de kledingvoorschriften vragen. Een kleine moeite en het toont u een goede bruiloftsgast.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]