Nike Air Max Command Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max Command schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 02 maart 2016

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Dames Charcoal Grijs Blauw Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen BelgiĆ« Verkooppunten Espadrilles waren dé zomerschoenen van 2015 en ook dit jaar staat er niets in de weg van de schoenen om wederom hoog bovenaan de zomermusthavelijstjes te verschijnen. Anno 2016 is de espadrille veelzijdiger dan ooit. Zo zijn ze er met glitters, fringes of zelfs met hak. We selecteerden een aantal favorieten.

De espadrilletrend begon met de exemplaren van Chanel. De van oorsprong Spaanse schoentjes werden voorzien van het iconische CC-logo op de neus en waren direct een hit. Als Karl Lagerfeld zegt dat iets 'hot' is, dan is dat het ook. De rest van de modewereld volgde al gauw en inmiddels zijn er uiteenlopende uitvoeringen van de schoenen verkrijgbaar.

Espadrilles zijn ontzettend veelzijdig. De schoenen mogen een hoog vakantiegehalte hebben, ze zijn ook beeldig náást het strand. U kunt ze werkelijk bij alles dragen, van shorts tot jurkjes.

Toegegeven, de temperaturen zijn er nog niet helemaal naar om de voeten in espadrilles te steken. Het zijn eigenlijk typische zomerschoenen, die direct een vakantiegevoel oproepen. Maar wie weet heeft u op korte termijn al een tripje naar een warme bestemming op de planning staan of heeft u gewoon al zin om uw voorjaarsgarderobe samen te stellen. Laat u dus inspireren door het onderstaande shoppinglijstje!

Shop espadrilles
De collectie espadrilles van Van den Assem Schoenen biedt u genoeg keuze voor iedereen. De espadrilles uit het assortiment van Van den Assem Schoenen zijn zowel met een hoge, als met een lage hak verkrijgbaar. Espadrilles bestaan niet alleen als open schoen, maar er zijn ook espadrilles die geheel dicht zijn met veters.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Air Max Command Schoenen Netherlands,