Nike Air Max Flyposite Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max Flyposite schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 06 april 2016

Wanneer zowat elke vrouw met stijl gespot wordt met een bepaalde schoen aan haar voet, móet het wel een musthave zijn. De schoen in kwestie: de lace up. Dit is absoluut de meest sexy schoen van het moment. Heeft u (even) genoeg van de maar blijvend populaire sneakertrend? Ga dan voor een paar lace up hakken of flatjes.

Lace up ballerina's spotten we vorig jaar al her en der aan de voeten van de fashionforward modebloggers. Dit is dan ook een ideaal zomerschoentje, lekker comfortabel en elegant. De musthave-factor komt echter van de veters. Het knopen rond de voet en enkels geeft de schoen een sexy uitstraling. De voet is bedekt, maar toch ook niet... En zoals altijd is het showen van een stukje huid zeer verleidelijk.Lace it up!

Nike Air Max Flyposite Schoenen Netherlands, Dachten we dat de lace up schoen niet uitdagender kon, dan hadden we het mis. Dit jaar is het model er niet alleen in een platte variant, ook de hak doet zijn intrede. Het resultaat is een ultiem zinnenprikkelende zomerschoen, die het hart van menig schoenliefhebber sneller zal laten kloppen. Hoe heerlijk comfortabele schoenen ook zijn, zo af en toe een beetje sexyness kan geen kwaad!

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Dames Grijs Fluorescent Groen Zwart Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen Belgium Online Enkele jaren geleden kenden we al de gladiator sandaal, welke een grote hit werd. De lace up hakken en ballerina's lijken dezelfde toekomst tegemoet te gaan. Dit model is zelfs nog iets gemakkelijker te combineren, zo lijkt het. Werkelijk elke outfit krijgt een prachtige, vrouwelijke touch door te combineren met een lace up schoen. Zoals op de afbeeldingen te zien is, staat het schoentje bijvoorbeeld ook erg leuk bij een boyfriend jeans. Hoe zou u ze combineren?


[Beeld: thefashiontag.com, Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Air Max Flyposite Schoenen Netherlands