Nike Air Max Jr South Beach Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max Jr South Beach schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 03 februari 2016

Dikke schoenzolen zijn een hit. Vorig jaar zette de trend flink door en nu is de plateazool echt Spice Girls áf. Designers, fashionista's en it-girls werden gespot in de mooiste looks met plateauzolen. De schoenen zijn er in verschillende modellen, maar vooral instappers en veterschoenen zijn populair. Mag het een laagje meer zijn?

Plateauzolen maakten door de invloed van de nineties trend een comeback. De dikke zolen trend moest even de nare bijsmaak van zich afschudden (de associatie met de zingende meidenband en neon outfits is vrij hardnekkig), maar heeft inmiddels de modeharten veroverd.

Dikke zolen zijn een musthave
Schoenen met dikke zolen zijn dan ook prima te combineren met uw garderobe. U draagt ze gemakkelijk bij een vrouwelijke outfit met een jurkje of een zakelijk ensemble met een blazer. Door de hoogte van de zolen krijgt zo'n look direct een fashioninjectie. Een ander voordeel: de comfortabele plateauzolen geven u een paar centimeter extra lengte, zonder dat u daarvoor op hakken hoeft te lopen. Én de schoenen laten uw benen langer lijken. Need we say more?

De onderstaande foto's laten zien hoe diverse fashionista's hun schoenen met dikke zolen combineren. Hoe zou u ze dragen?

Nike Air Max Jr South Beach Schoenen Netherlands, Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Dames All Zwart Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen België Goedkoop

Shop de plateauzolentrend

[Beeld: Pinterest, Maripé, Tekst: Anniek de Hoop]