Nike Air Max LTD 1 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max LTD 1 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 27 januari 2016

Als u nog geen fringes draagt, dan is dit het juiste moment om dat te gaan doen. Vorig jaar waren de vrolijke slierten al behoorlijk populair, maar dit seizoen behoren ingeknipte uiteinden tot de grootste voorjaarstrends. Rokken, blazers, tassen of oorbellen – any way you slice it, franjes zijn hot!

Tijdens New York Fashion Week hadden fringes een big moment. We zagen de zwierige stukken stof op de catwalk bij designers als Rebecca Minkoff, Givenchy, Ralph Lauren en Alexander Wang, om maar wat namen te noemen. Natuurlijk bleef de front row niet achter en werden de fringes ook en masse gespot bij de fashionable bezoekers van de shows.

Zo draagt u franjes
Heeft u bij franjes gelijk een 'western' gevoel? Dat hoeft niet! Deze trend is juist heel stijlvol en vrouwelijk. Stijlicoon Olivia Palermo laat het zien: zij mixt een cleane outfit met de eclectische fringes op haar tas voor een prachtig resultaat.Het succes van de trend ligt ook in die mix. Een jurkje met fringes draagt u bijvoorbeeld met een jasje of een vest van een soepel vallende stof. Sandalen met de zwierige versiering zijn prachtig bij een simpele outfit met een skinny jeans en een wit t-shirt. En een sjaal met rafelige randen werkt prima bij een blouse van een mooie stof.

Laat u inspireren door de mooie outfits met franjes hieronder.Shop de trend bij Van den Assem

Nike Air Max LTD 1 Schoenen Netherlands, Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Dames Rood Zwart Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen BE Nieuwe

[Beeld: Olivia Palermo, dallastyleblog, style-me-now, Tekst: Anniek de Hoop]