Nike Air Max LTD 2 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max LTD 2 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 20 januari 2016

Foto's van fashionable moeders met hun al net zo stijlvolle mini-me's kennen we inmiddels. Al gaan sommige mama's wat ver, de plaatjes zijn een heerlijke bron van inspiratie. Echter zijn het steeds vaker de vaders en hun zoons die de (mode)show stelen. Een beetje surfen op Instagram leert dat de heren er ook wat van kunnen wanneer het gaat om modieus matchen met hun kroost.

Fashionable vaders @afrosamorai en @xander.photography hebben het helemaal begrepen. Hun zoons dragen kledingstukken die eveneens in hun eigen garderobes te vinden zijn. De boys doen niet onder van hun ouders qua stijl. En welke jongen wil er nou niet graag net als zijn vader zijn? Het is dan ook hartstikke leuk om de kids te kleden in de stijl van papa.


Nike Air Max LTD 2 Schoenen Netherlands, Kopen Nike Air Max 2014 Heren Schoenen Zwart Blauw Rood Belgiƫ Goedkoop De collecties kinderschoenen zijn inmiddels helemaal ingericht op het kleden 'net als papa'. En steeds vaker zien we dat volwassenmerken ook leuke schoenen voor het nageslacht in de collectie hebben, zoals onder andere All Stars, Timberland en UGG Australia. Er zijn echter genoeg opties om vader en zoon te laten matchen zonder exact dezelfde schoenen te dragen.

3x in de stijl van papa
Denk bijvoorbeeld aan gelijkende sneakers: draag een paar sportschoenen in dezelfde (opvallende) kleur. Ook erg stoer, voor zowel vader als zoon, zijn sneakerboots. Met een jeans en sweater zien beide eruit om door een ringetje te halen.

Boots

Sneakerboots


Knallende sneakers

Hoe stoer de papa's en hun junioren ook kijken, de 'zo vader zo zoon' trend levert werkelijk vertederende plaatjes op (al willen de grote en kleine mannen dat vast niet horen).

[Beeld: @afrosamorai, @xander.photography, Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]