Nike Air Max LTD Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max LTD schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 15 maart 2016

Pig & Hen is stoer, mannelijk en avontuurlijk. De mannen van Pig & Hen zijn altijd in voor een avontuur, houden van een uitdaging en doen dit dan ook met passie. Ze zwemmen bijvoorbeeld met haaien, gooien zichzelf in de modder, zeilen over oceanen en drinken nét iets te veel. Wat voor uitdaging de mannen van Pig & Hen ook hebben, ze leven van dag tot dag, maar vinden uiteindelijk altijd hun weg terug naar huis, naar hun geliefden.

Nike Air Max LTD Schoenen Netherlands, Pig & Hen is een nieuw merk dat te verkrijgen is bij Van den Assem Schoenen. De producten van Pig & Hen zijn handgemaakt in Amsterdam. Door het gebruik van een authentieke scheepskabel, voert Pig & Hen door op het Nederlandse nalatenschap van de schippers die voeren over zee begin het jaar 1600. De producten van Pig & Hen zijn dan ook bedoeld om levenslang mee te gaan, zijn sterker dan staal en worden mooier naarmate de tijd verstrijkt. Bestel de producten van Pig & Hen hier.

Pig & Hen € 59,95

Nike Air Max LTD Schoenen Netherlands Pig & Hen € 54,95

Pig & Hen € 54,95

Kopen 2015 Latest Air Max 90 Ultra Dames Grijs Oranje Carved Three Dimensional Breathable Couples Schoenen Belgium Store

[Beeld: Pig&Hen, Tekst: Dominique Brouwer]