Nike Air Max Lunar1 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max Lunar1 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 januari 2016

De nieuwe voorjaarscollecties stromen langzaam binnen en wat zijn ze gaaf! De herensneakercollectie is zeer verrassend en laat de trendkleuren voor het nieuwe seizoen zien. De sneakercollectie voorjaar 2016 kunt u hier vinden.

Nike Air Max Lunar1 Schoenen Netherlands, Zwart
Was afgelopen zomer de witte sneaker één van de grootste schoenentrends, dit seizoen zien we ook de zwarte variant langzaam in beeld komen. De zwarte sneaker is goed te combineren met diverse kledingitems en kan eigenlijk altijd. Dit exemplaar van Cruyff Classics is voorzien van een stoere reptielenprint en lederen details.

Wit
De zomertrend van 2015 was de witte sneaker. Dit jaar zien we deze schoen ook weer in de voorjaarscollecties, maar dan met meer details en accenten. Een subtiel ruitpatroon, witte stiksels of geperforeerd effect. Deze exemplaren mogen zeker gezien worden. Mason Garments heeft deze sneaker in de voorjaarscollectie geïntroduceerd met hippe kwastjes aan de achterkant.

Nike Air Max Lunar1 Schoenen Netherlands Grijs
Grijs is een minimalistische en sportieve kleur. Deze combinatie is perfect voor de moderne en sportieve man van nu. De grijze sneaker is goed te dragen met een casual outfit. Grijze sneakers met witte accenten zijn zeker een match dit voorjaar. Antony Morato heeft een grijs met witte sneaker in het assortiment met stoere ritsen aan de zijkant.

Taupe
Taupe is een lichte kleur en perfect voor het voorjaar. Taupekleurige sneakers zijn de perfecte mix tussen sportief en klassiek. Suède sneakers uitgevoerd in taupe geven uw look een zachte uitstraling. Het Italiaanse luxe label Santoniheeft prachtige suède sneakers in de nieuwe collectie, waaronder deze taupekleurige schoen.

Kopen Nike Air Max 2014 Heren Schoenen Zwart Rood Groen BE Nieuwe Groen
Groen is de laatste trendkleur in dit rijtje. Geïnspireerd op de bekende camouflageprint hebben merken diverse sneakers uitgebracht. Floris van Bommel heeft een kleurrijke sneaker in het assortiment met groen- en blauwtinten. Niet te missen is de lederen camouflageprint op de sneaker.

[Beeld: , Tekst: Dominique Brouwer]