Nike Air Max Shake Evolve Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Air Max Shake Evolve schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 23 december 2015

De decembermaand is bij uitstek de tijd om extra uit te pakken qua fashion. De donkere dagen vragen gewoon om compensatie met goud, metallic en pailletten. Heeft u een feestje, een diner of gewoon zin om te shinen? Trek dan eens alles uit de kast en ga ervoor!

Nike Air Max Shake Evolve Schoenen Netherlands, Feestelijk gekleed tijdens kerst
Gouden en metallic items geven een instant fashionable en vooral feestelijke uitstraling aan uw look. Perfect om mee te stralen tijdens kerstborrels en -diners. De glimmende materialen komen het best tot zijn recht wanneer u ze combineert met donkere kleuren. Zwart en grijs zijn altijd goed, maar denk ook eens aan indigo, marsala of het hippe donkergroen.

Kiest u voor een gouden of metallic schoen dan kunt u daar eindeloos mee combineren. Draag ze bij gebreide materialen, een knitted dress bijvoorbeeld, voor een mooi contrast. Wilt u echt uitpakken, combineer goud en metallic dan met glanzende stoffen, zelfs pailletten. Een gouden of metallic schoen kunt u echter ook prima downdressen, draag de schoenen dan onder een jeans.

Nike Air Max Shake Evolve Schoenen Netherlands Shop gouden en metallic schoenen

Gouden pumps van Peter Kaiser

Gouden sneakers van Asics

Nubuck bootie met zilverkleurige vegen vanZinda

Nike Air Max Shake Evolve Schoenen Netherlands Lieve ballerina's met metallic details van Hassia

Fashionable croco en metallic veterschoenen van Maripé

Zilveren veterschoenen van Attilio Giusti Leombruni

Nike Air Max Shake Evolve Schoenen Netherlands Bronskleurige veterschoenen van Gabor

Tassen en accessoires in goud en metallic


Gianni Chiarini By LouLou

SeeMe

Kopen Nike Air Max 90 Flag Usa Nba Dallas Mavericks Heren Schoenen Belgium Store Zin om verder te shoppen? Bekijk hiermeer metallic items.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]