Nike Blazer High Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Blazer High schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 18 februari 2015

Kent u het merk Tod's? Waarschijnlijk heeft u vaker schoenen van het merk gezien dan u denkt, want celebrities zijn er dol op en worden vaak op de schoenen gefotografeerd. De populariteit van Tod's is niet onterecht; het merk staat voor klassieke luxe en kwaliteit.

Nike Blazer High Schoenen Netherlands, De beroemde Tod's instapper

Het meest bekende model schoenen van Tod's is de instapper, een klassieker voor dames en heren.

Nike Blazer High Schoenen Netherlands De instapper is de perfecte casual schoen, welke tegelijkertijd een zeer luxe touch aan uw outfit geeft.

De geschiedenis van Tod's gaat terug tot begin 1900, toen Filippo Della Valle een kleine schoenfabriek startte. Wanneer zijn kleinzoon Diego het bedrijf rond 1970 overneemt, begint de echte groei van het merk. Nu heeft Tod's zes eigen schoenfabrieken en twee fabrieken waar de tassen worden gemaakt.

Perfecte schoenen

Nike Blazer High Schoenen Netherlands De vakbekwame ambachtslieden van Tod's zijn de kracht van het merk. Door het handwerk waarmee zij het leder snijden, bewerken en naaien, blijven de luxeproducten van Tod's ongeëvenaard. Bovendien wordt voor Tod's schoenen alleen leder van de allerbeste kwaliteit gebruikt.

Kopen Nike Air Max 180 EM OG Blauw Belgium Outlet Elke schoen of tas van Tod's straalt exclusiviteit uit. Het merk combineert traditie, kwaliteit en moderniteit tot in perfectie. Een paar Tod's schoenen is een gekoesterd luxeproduct en een waardevolle toevoeging aan uw garderobe.

[Beeld: Tod's, Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]