Nike Cortez Nylon Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Cortez Nylon schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 april 2015

Onderhoud van uw schoenen of tas zorgt dat u er langer van kunt genieten. Wanneer u uw perfecte paar schoenen of die fashionable tas eindelijk in uw bezit heeft, is het natuurlijk wel zo leuk als deze zo lang mogelijk zijn pracht behoudt. Met deze onderhoudstips blijven uw schoenen en tassen mooi.

Nike Cortez Nylon Schoenen Netherlands, Haperende rits

Niets zo vervelend als een haperende rits. U hoeft deze echter niet direct te vervangen, er is een simpele maar effectieve oplossing. Doe een beetje vaseline op een wattenstaafje, smeer dit over de rits en hij loopt weer soepel.

Nike Cortez Nylon Schoenen Netherlands Schoenenfris

Vindt u uw schoenen niet zo fris meer ruiken? Er is een bijzondere oplossing voor, en u heeft er niks speciaals voor nodig. U gebruikt namelijk... koffie! Leg een koffiepad in iedere schoen en laat ze een nachtje staan. De volgende dag ruiken uw schoenen weer fris. Neem hiervoor wel een ongebruikte koffiepad...

Schoenpoetsen

Het klinkt ouderwets, schoenpoetsen, maar wat goed is, blijft. En wilt u lang plezier houden van uw schoenen, dan is schoenpoetsen echt een must. Wrijf de schoenen na met een nylon kous voor extra resultaat. Ze glimmen vervolgens echt als nieuw!

Nike Cortez Nylon Schoenen Netherlands Schoenspanners

Naast laarzenspanners zijn er ook schoenspanners verkrijgbaar. Deze zijn bedoelt voor bijvoorbeeld veterschoenen. Schoenspanners zijn ideaal, want ze houden uw schoenen mooi in model als u deze niet draagt en herstellen de loopplooien.

Schoenen wit houden

Nike Cortez Nylon Schoenen Netherlands Witte schoenen en sneakers zijn momenteel zeer populair. Wit is echter een besmettelijke kleur, en witte schoenen worden helemaal snel vies. Een vlek op uw witte schoenen? Deze verwijdert u het best met een gum. Dit werkt wel alleen bij leren schoenen.

Natte schoenen

Zijn uw leren schoenen nat geworden, zet ze dan vooral niet bij de verwarming te drogen. Doordat de schoenen dan te snel drogen, zal het leer scheuren. Wilt u toch sneller weer droge schoenen, leg er dan stukjes gehakte kastanje in.

Onderhoudssspray

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Black/Black Belgium Online Wanneer u de schoenen regelmatig met onderhoudsspray behandelt zult u veel langer plezier hebben van uw schoenen. Hoe vaak moet u de schoenen insprayen? Onthoud voor het onderhoud deze stelregel: 7 keer dragen, is 1 keer sprayen.

[Beeld: Van den Assem Schoenen, Tekst: Anniek de Hoop]