Nike Dunk CMFT PRM Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Dunk CMFT PRM schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 05 februari 2015

Een wintersportvakantie is een perfecte ontsnapping aan de donkere wintermaanden. Even een weekje buitenlucht en - met een beetje geluk - wat zonnestralen opdoen, en die winterdip verdwijnt als sneeuw voor de zon. Hot en happening de piste op? Lees gauw verder voor de wintersport trends 2015.

Nike Dunk CMFT PRM Schoenen Netherlands, Skiën of snowboarden is uit

De tijd van elke dag zo vroeg mogelijk en zo lang mogelijk skiën of snowboarden, lijkt een beetje voorbij. Een wintersportvakantie anno 2015 draait niet meer alleen om de piste. Skigebieden dienen naast een flink aantal liften en afdalingen ook over ander vermaak te beschikken. Denk aan ontspanning in de vorm van wellness, maar ook andere winterse activiteiten als rodelen en bobsleeën zijn populair.

Nike Dunk CMFT PRM Schoenen Netherlands Met een groep op wintersport

Een wintersportvakantie is nog veel leuker wanneer je de gezelligheid kunt delen. Ga dus op vakantie met een groep vrienden, familie of collega's. The more the merrier! Veel skigebieden bieden naast appartementen ook chalets aan om in te verblijven. Samen aan het ontbijt is de leukste manier om de dag te starten.

Winterse fashion trends

Ook in de sneeuw zien we modetrends. Waren eerder outfits met felle en contrasterende kleuren in, nu gaan we voor de 60's trend. Ook grote goggles (skibrillen) met spiegelende glazen doen het goed op de piste.

Nike Dunk CMFT PRM Schoenen Netherlands Naast de piste houdt u de voeten warm in hippe Sorel boots of de laarzen van UGG Australia.

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen OG White/Red Belgiƫ Goedkoop Gaat u dit jaar nog op wintersport? En zijn deze trends van toepassing op uw vakantie?

[Beeld: interlodge.nl, Tekst: Anniek de Hoop]