Nike Dunk Cut Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Dunk Cut schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 31 december 2014

Wat zou ik graag eens afreizen naar, ik noem maar iets, New York, om oud en nieuw daar te beleven. Ook dit jaar verblijf ik tijdens de vuurwerknacht echter gewoon in Nederland, dus ging ik op zoek naar inspiratie om van versie 2014/2015 een supernacht te maken. Zonder daarvoor af te hoeven reizen naar een ver land of stad.

Nike Dunk Cut Schoenen Netherlands, De leukste tips om een feest te maken van oud en nieuw:

Oliebollen eten

Nike Dunk Cut Schoenen Netherlands Goed, de kerstdagen zijn net achter de rug en waarschijnlijk heeft ook u zich net iets teveel te goed gedaan aan de kerstdiners. Maar “lijnen doen we morgen”, vanavond is het nog eenmaal tijd voor feest. Geniet dus van die heerlijke oliebollen en appelflappen, nu het er de tijd voor is.

Een beetje aandacht voor styling

Viert u oud & nieuw thuis dit jaar, maak er dan iets speciaals van door een feestelijke aankleding. Goud is het thema, voer dit lekker over de top door en de toon is gezet. Heeft u nieuwe schoenen of kleding gekocht voor kerst? Trek deze ook met oud & nieuw aan voor een extra feestelijk gevoel!

Winterbarbeque

Nike Dunk Cut Schoenen Netherlands De oudejaarsavond kunt u zowel binnen als buiten doorbrengen. Ideaal om de tijd te doden is een winterbarbeque. Steek vuurkorven aan voor wat warmte; de kerstverlichting die nog buiten hangt zorgt voor een vrolijke sfeer. Maak chocolademelk en gluhwein, leg plaids in de tuin en rooster marshmellows boven het vuur. Gezellig!

Vuurwerk kijken

Een van de mooiste plekken om vuurwerk te bekijken is bij de Erasmusbrug. Daar wordt prachtig vuurwerk afgestoken tegen de achtergrond van de skyline van Rotterdam. Gegarandeerde ooh's en aah's. Ook fijn: het evenement is gratis te bezoeken.

Nike Dunk Cut Schoenen Netherlands Leuk met kinderen: een nieuwjaarscapsule

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Grey/Black-White-Yellow Belgium Store Een goed idee voor de oudejaarsavond is het knutselen van een nieuwjaarscapsule. Neem een (schone) pot, beplak deze met versiering en laat iedereen iets in de capsule stoppen. Denk aan een mooie tekening van gebeurtenissen in 2014, kleine dingen die aan het afgelopen jaar doen denken. Plak de pot goed dicht met tape of lijm en verstop deze. Niet openen voor 2025!

[Beeld: stijlvolstyling.com; barbecueland.be; rotterdamsuitburo.nl, Tekst: Anniek de Hoop]