Nike Dunk Mid Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Dunk Mid schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 09 april 2015

Soms zit er veel meer achter een merk schoenen dan in eerste instantie lijkt. Een verhaal van traditie, passie of familie bijvoorbeeld. Het verhaal van TOMS gaat echter nog veel verder. TOMS verbetert de wereld, schoen voor schoen.

Nike Dunk Mid Schoenen Netherlands, Geen schoenen maken vanuit een familieachtergrond of passie, maar om het leven van een kind te verbeteren. Dat is waar het bij het merk TOMS om draait. Met ieder paar schoenen dat verkocht wordt, schenkt TOMS een paar nieuwe schoenen aan een kind in nood. Dit noemen zij het One for One principe.

De wereld verbeteren met schoenen

TOMS oprichter Blake Mycoskiekrijgt het idee om schoenen als wereldverbeteraars in te zetten tijdens een reis naar Argentinië. Hij beseft dat schoenen het leven van een kind kunnen veranderen: op schoenen mogen ze wel naar school, met schoenen is er minder kans op infecties aan de voeten en het dragen van schoenen gaf de kinderen zelfvertrouwen.

Mooie mode van TOMS

Nike Dunk Mid Schoenen Netherlands Dat de wereld verbeteren en mode goed samen gaan, bewijst TOMS. Want naast dat TOMS een prachtige missie heeft, maken ze ook echt mooie schoenen. TOMS zijn gewild en geliefd bij celebs. Er zijn al verschillende samenwerkingen met modeontwerpers geweest. En het merk blijft innoveren in modellen.

De welbekende instappers van TOMS zijn er dit jaar weer in diverse printjes en materialen. Ook heeft TOMS sleehakken, sneakers en slippers aan de collectie toegevoegd.

Niet alleen u loopt er dus goed (en fashionable) bij, met de aankoop van een paar TOMSmaakt u ook een kind blij met een paar van deze schoenen. Bijzonder, en bijzonder leuk!

Om uw paar TOMS nog leuker te maken, vindt binnenkort het Style Your Sole event plaats, waarbij u uw paar TOMS schoenen kunt laten customizen door een van onze kunstenaars.

Nike Dunk Mid Schoenen Netherlands Data Style your Sole events:

11 april Style Your Sole - Shoe Club, Meent 98-100, Rotterdam
Kunstenaar: Xaviera Althena

18 april Style Your Sole - Aert van Nesstraat 42-50, Rotterdam
Kunstenaar: Koen van Velsen

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen White/Neutral Grey-Vibrant Geel BE Nieuwe Nike Dunk Mid Schoenen Netherlands 25 april Style Your Sole - Bergse Dorpstraat 59, Hillegersberg-Rotterdam
Kunstenaar: Idris van Heffen

Komt u ook?

[Beeld: TOMS, Tekst: Anniek de Hoop]