Nike Dunk SB Mid Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Dunk SB Mid schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 01 mei 2015

Witte sneakers zijn een hit. De trend is niet nieuw dit jaar, sinds de Stan Smith sneakers van adidas weer populair werden, zien we meer en meer witte sneakers in het straatbeeld. En de trend gaat maar niet voorbij, ook voor de zomer blijft wit een van de hipste kleuren voor sneakers.

Nike Dunk SB Mid Schoenen Netherlands, Wit is natuurlijk een fantastische kleur voor het voorjaar en de zomer. Lekker fris en clean! Bovendien zijn witte sneakers uitstekend te combineren en staan ze goed bij eigenlijk elke outfit: zomerjurkjes, kokerrokken, jeans en pantalons, veel kleur of juist een ingetogen palet. Deze trend is dus niet alleen leuk, maar ook nog eens heel goed draagbaar.

Inmiddels zijn er witte sneakers te vinden in de collecties van vele merken. Goed nieuws voor wie graag wat anders wil dan de Stan Smith sneakers, want er zijn genoeg opties! Wij selecteerden vijf fijne alternatieven, van supersportief tot een chiquere designersneaker.

Nike Dunk SB Mid Schoenen Netherlands Designer wit: sneakers van Hogan.

Halfhoge witte sneakers van Bronx.

Running als inspiratie voor uw outfit.

Twee trends in één: witte sneakers met plateauzolen!

Nike Dunk SB Mid Schoenen Netherlands De witte exemplaren van Primabase hebben een mooie croco finish.

Kopen Nike Air Max 180 EM OG Zwart Belgiƫ Winkels Meer witte sneakers?Kijk hier.

[Beeld: Van den Assem Schoenen, Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]