Nike Dunk SB Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Dunk SB schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 14 oktober 2014

Nike Dunk SB Schoenen Netherlands, UGG Australia staat natuurlijk bekend om de warme boots. Deze winter geeft dit comfortabele merk u niet alleen warme voeten, maar ook een warm interieur. Eind oktober komt UGG Australia namelijk met een nieuwe collectie bij Van den Assem Schoenen, namelijk UGG Home.

Trouw aan de UGG Australia roots waarbij comfort voorop staat, bestaat ook de UGG Home collectie uit warme en stijlvolle items in de herkenbare UGG-kleuren :crème, camel, wit, grijs en bruin uitgevoerd in verschillende soorten wol in combinatie met suède en leer. Deze herfst/wintercollectie bestaat uit onder andere luxe kussens, plaids en een poef. Natuurlijk mag een vloerkleed van schapenvacht niet ontbreken.

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Dames Schoenen Renschoenen Blauw Purper Belgium Store Nike Dunk SB Schoenen Netherlands Wanneer de lancering van de UGG Australia interieurcollectie plaatsvindt, houden wij nog even voor ons. Tijdens de lancering kunt u kans maken op een artikel uit de UGG Australia collectie, namelijk door in de winkel bij de UGG Home collectie een foto te maken en deze op Social Media te delen met #UGGHomeXAssem. Wilt u de lancering en deze actie niet missen en ervan verzekerd zijn dat u de eerste bent met een item uit de UGG Australia Home collectie? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte!