Nike Flyknit Lunar 2 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Flyknit Lunar 2 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 20 januari 2015

Shawls zijn my best friend, in elk seizoen. Van warme wintershawls tot luchtige exemplaren, ze warmen me op of maken een outfit af. Bovendien zijn shawls een uitstekende manier om low-budget een hele look te veranderen.

Nike Flyknit Lunar 2 Schoenen Netherlands, De meest fashionable shaws
Dit seizoen zagen we shawls met print, zoals de aztec print of een ruit. Ook shawls waarin diverse prints gecombineerd worden, zijn favoriet. Heel handig, voor wie niet tussen al die leuke printjes kiezen kan. Met zoveel verschillende prints vergt stylen misschien iets meer aandacht. Voorkom een kermis en kies ervoor om te combineren met een top in een kleur die in de shawl terugkomt.


Passigatti paisley Stroke shawl met aztek print

Nike Flyknit Lunar 2 Schoenen Netherlands Veel te zien in de collecties en het straatbeeld: blanket scarfs en poncho's. Hoe groter de shawl, hoe beter. Lekker warm! De poncho is bovendien ook heel mooi te dragen met een riem in uw middel.


Poncho Ibiza People Poncho Rude Riders

Burgundy is een van dé modekleuren deze winter. De kleur heeft een warme en luxe uitstraling, perfect voor een winterse look. Bordeauxrood leent zich ook perfect om ton-sur-ton te dragen, combineer bijvoorbeeld een burgundy top met deze Passigatti shawl.


Passigatti

Nike Flyknit Lunar 2 Schoenen Netherlands Inspiratie shawls
Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat u dus inspireren door de fashionable manieren van modebloggers en celebs voor het dragen van een shawl.

Kopen Nike Air Max 1 Dames Renschoenen Retro/Sport Rood Official Belgium Online

[Beeld: theclassycubicle.com, we-heart-fashion.com, Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]