Nike Flyknit Lunar Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Flyknit Lunar schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 11 juni 2015

Nike Flyknit Lunar Schoenen Netherlands,
Rotterdam heeft een primeur: donderdag 11 juni is hier de allereerste TOMS pop-up store geopend. In ons filiaal aan de Aert van Nesstraat 58 starten wij met de verkoop van de collectie van TOMS en dat gaat om meer dan alleen schoenen.

TOMS is bekend van de instappers en de goede doelen-mentaliteit. Voor elk paar schoenen dat verkocht wordt, doneert TOMS een paar aan iemand in nood. Dit bijzondere merk ontwikkelde ook zonnebrillen en koffie. Ook bij deze producten hanteert TOMS het One For One idee. Voor elke verkochte zonnebril geeft TOMS iemand in nood het zicht terug. En met de verkoop van koffie zorgt TOMS voor een dag drinkwater voor een mens in nood.

Nike Flyknit Lunar Schoenen Netherlands

Models Give Back collectie
In de TOMS pop-up store zijn naast de collectie schoenen, zonnebrillen en koffie, ook de nieuwe Models Give Back instappers verkrijgbaar. Deze drie unieke TOMS zijn gerealiseerd in samenwerking met drie Nederlandse topmodellen. Met de aankoop van een paar TOMS uit de Models Give Back collectie doneert u €20,00 aan het goede doel.


TOMS pop-up store
Geopend vanaf 11 juni
Aert van Nesstraat 58
3012 CB, Rotterdam

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Dames Schoenen Renschoenen Oranje Netherlands Mint Groen Belgiƫ Verkooppunten Bekijk hier de openingstijden

Nike Flyknit Lunar Schoenen Netherlands