Nike Flyknit Trainer Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Flyknit Trainer schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 11 december 2014

Nike Flyknit Trainer Schoenen Netherlands, De eerste modellen van de Michael Kors collectie voor voorjaar 2015 mogen wij alweer verwelkomen in onze tassen- en accessoirescollectie. We zitten nog midden in de uitverkoop, maar een klein voorproefje van het nieuwe modeseizoen is natuurlijk nooit mis. In het kader van deze feestelijke maand en cadeautips ontvangt u vanaf 12 december een Michael Kors sleutelhanger cadeau bij uw Michael Kors aankoop.

Bij aankoop van een artikel van Michael Kors, uit de reguliere collectie en de salecollectie, met een minimale aankoopwaarde van €199,95 ontvangt u een Michael Kors sleutelhanger t.w.v. €34,95 cadeau. Let wel: OP = OP.

Nike Flyknit Trainer Schoenen Netherlands Geldig op assem.nl en shoeclub.nl en in de volgende winkels:

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Dames Schoenen Renschoenen Navy Blauw Roze Belgium Outlet Actievoorwaarden:

  1. Eén sleutelhanger per kopende klant/adres, bij aankoop van een Michael Kors artikel uit de reguliere- en salecollectie met een minimale aankoopwaarde van € 199,95.
  2. Bij retourzending van uw bestelling of teruggave in de winkel zonder bijgevoegde gift, wordt een bedrag van € 34,95 verrekend met de terugbetaling. Indien uw bestelling of aankoop na teruggave van artikelen nog een Michael Kors artikel bevat met een minimale aankoopwaarde van € 199,95, mag de gift worden gehouden.
  3. Deze actie is geldig van 12 december 2014 tot en met 21 december 2014.
  4. Niet geldig in combinatie met andere acties.
  5. OP = OP