Nike Free 2015 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free 2015 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 25 november 2015

Ook in kindermode zijn er trends te zien en voor dit najaar zijn die wel extra leuk. Want als volwassenen al met ananasprints mogen lopen, dan is het voor kinderen helemaal feest. De kindermode van het najaar is lekker funky!

Nike Free 2015 Schoenen Netherlands, Trend: funky printjes
Die groove in kindermode zien we terug in het gebruik van printjes, vooral veel printjes. Met name prints van veren, dieren of sterren zijn momenteel heel hip. Ook wordt er in veel kindercollecties bewerkte (bijvoorbeeld geverfde) joggingstof gebruikt.

Bij die gezellige printjes horen natuurlijk vrolijke kleuren. Dit najaar is eigenlijk elke kleur van de regenboog prima. Erg leuk om een funky printje te combineren met een felle kleur.

Nike Free 2015 Schoenen Netherlands Bohemian look voor de herfst
Het gebruik van vele kleuren, printjes en verschillende materialen heeft ook wat weg van bohemian. Net als bij volwassenen zijn fluffy materialen momenteel populair, wat helemaal in deze stijl past. We zien ook veel details van stoer leer en lieflijk kant.

Een ding is zeker, als het aan de kindermode ligt, wordt het een gezellige winter!

4 x funky kinderschoenen
Deze schoenen passen perfect bij de funky najaarstrend.

Adidas Timberland

Kopen Nike Air Max 90 Flag Usa Nba Chicago Bulls All Rood Dames Schoenen Belgiƫ Goedkoop Nike Free 2015 Schoenen Netherlands Develab Koel4kids

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]