Nike Free 4.0 V2 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free 4.0 V2 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 11 oktober 2015

Tijdens het Magnanni event afgelopen weekend konden klanten wederom een paar schoenen naar eigen wens laten inkleuren door de Spaanse meesterschilder Miguel Blanco. Deze unieke kans lieten velen dan ook niet aan zich voorbij gaan.

Nike Free 4.0 V2 Schoenen Netherlands, Zo spraken we de jonge Albert, die het Magnanni event voor het eerst bezocht. Zijn eerste paar Magnanni's werd een paar om nooit meer weg te doen: hij liet ze geheel naar eigen smaak inkleuren door Miguel. Albert koos voor een opvallende combinatie van kleuren: blauw, groen en geel.

“Ik koos voor blauw omdat dit een kleur is die goed te combineren is. Maar ik wilde natuurlijk wel iets aparts, dus voegde ik er geel en groen aan toe. Het was wel even schrikken toen Miguel de kleuren opzette – dan zijn ze nog erg licht. Maar hij maakt een prachtig kunstwerk van de schoenen.”

Nike Free 4.0 V2 Schoenen Netherlands

Het jaarlijks terugkerende evenement is een geweldige kans voor heren die geen genoegen nemen met standaardkleuren. En voor Magnanni-liefhebbers is dit hét moment om een customized paar aan te schaffen.

Na het uitzoeken van het model schoen, het leer en de gewenste kleuren, start Miguel Blanco met het inkleuren van de schoenen. Hij transformeert een neutraalgekleurd paar Magnanni's in ware works of art, waarbij de verschillende kleuren prachtig in elkaar overlopen.

Het inkleuren van de schoen – het zogenaamde patineren – is nauwkeurig werk wat met de hand gebeurd. In totaal duurt het ongeveer 3 à 4 uur om de schoenen helemaal in te kleuren. Het proces is een combinatie van traditioneel handwerk en exclusieve kleurtechnieken. Laag over laag wordt de verf aangebracht. Door een schaduweffect ontstaan bijzondere kleurovergangen. Elk paar schoenen krijgt zo een geheel eigen karakter.

Nike Free 4.0 V2 Schoenen Netherlands We wensen alle nieuwe Magnanni-eigenaren heel veel plezier van hun one-of-a-kind Magnanni’s!

Kopen Nike Air Max 90 Flag Usa Heren Schoenen All Goud Lovers Schoenen 2015 Belgiƫ Verkooppunten Magnanni Magnanni

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Free 4.0 V2 Schoenen Netherlands