Nike Free 5.0 V3 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free 5.0 V3 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 07 oktober 2015

De nieuwe collectie herenriemen is binnen. Mooie accessoires maken de man! Laat u inspireren door de mooiste designs en materialen.

Nike Free 5.0 V3 Schoenen Netherlands, Trends

*Kleuren. De lederen riemen zijn uitgevoerd in prachtige kleuren zoals: blauw, groen en grijs. Deze varianten zullen de eyecatchers van uw outfit zijn. De kleurrijke riem kan zowel bij een zakelijke als een dagelijkse gelegenheid worden gedragen.

Nike Free 5.0 V3 Schoenen Netherlands * Prints. De volgende trend is de opvallende print. Een zakelijke outfit krijgt net even een unieke touch door het toevoegen van een print, terwijl een dagelijkse look juist wordt opgefrist. Floris van Bommel heeft bijvoorbeeld de camouflageprint in de nieuwe herencollectie toegevoegd. Deze print is verkrijgbaar in een schoen en riem.

* Effecten. Als derde valt het effect en het reliëf op in de nieuwste collecties. De riemen zijn uitgevoerd in een croco print of hebben een ingepoetst effect. Aandacht voor details maakt echt verschil, dus ook voor uw uitstraling. Paolo Vitale heeft een exemplaar met het croco effect en een blauwe kleur. Twee trends in één!

* Studs. Liever een stoere look? Kies dan voor een riem met studs. De riemen zijn breder gemaakt, waardoor deze niet geschikt zijn voor bij een pantalon. Nee, deze uitvoering draagt u bij een stoere jeans, leren jasje en booties.

* Suède. Als laatste benoemen we de suède trend. Lederen riemen zijn inmiddels klassiekers geworden. De riem uitgevoerd in suéde wordt steeds populairder en zien we steeds vaker terug in de collecties. Deze versie geeft een modieuze en warme uitstraling aan uw outfit.

Kopen Nike Air Max 90 Dames Sportschoenen Flag Usa Blauw Zwart Zilver Lovers Schoenen Belgium Store Nike Free 5.0 V3 Schoenen Netherlands De riemen passen perfect bij de nieuwe collectie herenschoenen. Welke trend is uw favoriet?

[Beeld: Assem.nl, Berry! magazine , Tekst: Dominique Brouwer]