Nike Free Flyknit 3.0 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free Flyknit 3.0 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 18 november 2015

De Dandy look voor mannen is niet nieuw, het Dandyisme begon zelfs al rond 1790. Anno 2015 is de look echter wel veranderd en wordt deze gemixt met hedendaagse trends. Eenvoud en kwaliteit blijven de boventoon voeren, maar in de moderne Dandy look zijn ook printjes en kleur toegestaan. Wel zo gezellig! Mannen: ga voor modern Dandy.

Nike Free Flyknit 3.0 Schoenen Netherlands, Wat is Dandy
Een Dandy is iemand die veel aandacht besteedt aan zijn uiterlijk. 'Dandy' is zelfs het Engelse synoniem voor het Nederlandse woord 'pronker'. De stijl bestaat al honderden jaren. Inmiddels zijn we wel gewend aan mannen die ook hun best doen er goed uit te zien en kan de licht negatieve nasmaak van het woord overboord. We like goedgeklede mannen!

Traditioneel Dandy vs modern Dandy
De Dandy mode wordt gekenmerkt door eenvoud en kwaliteit en heeft een klassieke uitstraling. In de verzorgde looks staat het colbert centraal, gecombineerd met overhemden en pantalons. Veelgebruikte kleuren zijn donkerrood, beige, marine en camel. En natuurlijk mag de ruit niet ontbreken.

Nike Free Flyknit 3.0 Schoenen Netherlands De moderne Dandy heeft nog steeds oog voor kwaliteit en afwerking, maar de stijl is wat losser geworden. Door te mixen met hedendaagse trends is zelfs de spijkerbroek onderdeel geworden van de look. Ook in de moderne look staan de basic kleuren nog centraal, zo blijft de look stijlvol. Maar er is gelukkig ook ruimte voor speelse elementen, zoals vrolijke sokken met print of een mooie sjaal.

Qua schoenen voor de Dandy is het credo nog steeds: geklede schoenen met een vintage uitstraling. Zwart, blauw, grijs en bruin zijn de belangrijkste schoenkleuren. De gespschoenen van Magnanni of de instappers van Santoni passen perfect bij de moderne Dandy look. Gecombineerd met een donkere jeans met toelopende pijp en een slankgesneden colbert, heeft u de Dandy stijl helemaal te pakken.

Shop in de Dandy stijl

Floris van Bommel

Nike Free Flyknit 3.0 Schoenen Netherlands Happy Socks

Magnanni

Tod's

Kopen Nike Air Max 90 Dames Schoenen Flag Series Usa Fluorescent Groen Lovers Schoenen Belgiƫ Winkels Nike Free Flyknit 3.0 Schoenen Netherlands Toms

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]