Nike Free Flyknit Mercurial 5.0 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free Flyknit Mercurial 5.0 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 19 augustus 2015

Lopen naar school, ravotten op het schoolplein en de nieuwe klas binnen stappen. De vakantie zit er bijna op, het is weer tijd voor school! En de eerste schooldag is extra speciaal. Een jaartje ouder, een klas verder; spannend! Met de nieuwe collectie kinderschoenen stappen de kids stoer het schoolplein op.

Nike Free Flyknit Mercurial 5.0 Schoenen Netherlands, Stap stoer het schoolplein op
Na de zomervakantie weer terug naar school is een spannende stap. Extra leuk om deze te nemen met een nieuw paar schoenen aan de voetjes. En de kinderschoenen voor het najaar zijn weer to cool for school. Wij selecteerden zes schoenen voor kinderen waarmee ze zeker de blits zullen maken.

Kinderschoenen trends
De najaarstrends voor kindermode draaien om funky geklede kids. Dus zien we lekker veel prints, vooral prints met sterren, veren en dieren zijn populair. Gelukkig vinden de modeontwerpers dat kinderen lekker moeten kunnen spelen en zo is joggingstof nu hip, maar dan wel net even anders: afwerkingen met veel stiksels, extra verflagen of afgewisseld met andere soorten stof. Ook worden er veel details van kant, leer of (nep)bont in de kindercollecties gebruikt. Wie het niet zo heeft op die uitbundige looks, kiest voor de trend 'klassiek voor koters'. Omdat sommige items nou eenmaal leuk blijven. Voorbeelden zijn ruitjes en overhemden. Beide trends kunnen goed worden doorvertaald naar de najaarscollectie kinderschoenen.

Nike Free Flyknit Mercurial 5.0 Schoenen Netherlands

Kopen 2015 Nike Air Max 90 87 Flag Series American Usa Heren Schoenen Donker Blauw Wit Oranje Belgium Outlet

[Beeld: assem.nl, clic-shoes.com, Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Free Flyknit Mercurial 5.0 Schoenen Netherlands