Nike Free Socfly Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free Socfly schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 05 november 2015

Carlala Fashion is een merk waar een mooi verhaal achter zit. De hoeden, schoenen, sieraden, truien, tassen en jassen zijn stuk voor stuk unieke items met karakter. Carlala Fashion voert bijvoorbeeld de handgemaakte schoenen van Karma of Charme, de bijzondere sieraden van SeeMe, handgemaakte vesten van Kiro by Kim en de ambachtelijke tassen van Campomaggi. Daarnaast heeft het merk een eigen lijn fashionable hoeden en jassen die een hit zijn onder de Nederlandse modebloggers.

Nike Free Socfly Schoenen Netherlands, Wear something truly different
Carlala Fashion begon met de laarzen van Karma of Charme, destijds totaal onbekend. Carla ontdekte de schoenen in Italië, zag de passie van de schoenmakers mee en was verkocht. Ze zette het merk in Nederland op de kaart door een eigen Facebookpagina op te zetten en fotoshoots te organiseren. “We gebruikten onze eigen camera en tijdens de eerste shoot stond ik zelf model, later mijn dochter. Meer middelen hadden we niet.” Het werkt, en inmiddels heeft Karma of Charme een trouwe klantenkring.

Karma of Charme Karma of Charme

Nike Free Socfly Schoenen Netherlands Over de jaren zijn er prachtige merken aan het portfolio van Carlala Fashion toegevoegd, met als overeenkomst de authenticiteit en karakter van de producten.

Carlala Fashion jassen en hoeden
De hoeden en jassen die Carlala Fashion zelf uitbrengt zijn, net als de items van de andere merken, iets speciaals. De jassen bijvoorbeeld, worden met de hand gemaakt in Italië. Zelfs de wol wordt met de hand vervaardigd!

De jassen hebben typerende grote knopen en opvallende steekzakken. De kleursamenstelling en de stof geeft ze een licht Chanel-achtige uitstraling, heel chique.

Carlala Fashion Carlala Fashion

Nike Free Socfly Schoenen Netherlands Wat de hoeden van Carlala Fashion zo bijzonder maakt, is dat ze waterproof en vouwbaar zijn. Ideale reisgenoten dus, en bovendien zeer geschikt om er tijdens najaarsbuien en ander winters ongemak nog steeds fashionable uit te zien. De hoeden worden gemaakt in Italië en zijn van 100% wol. Zodra u de hoed oppakt of opzet, merkt u het direct: dit is kwaliteit.

Kopen 2015 Nike Air Max 90 87 Flag Series American Usa Dames Schoenen Donker Blauw Wit Oranje Belgiƫ Verkooppunten Carlala Fashion Carlala Fashion

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]