Nike Free Trainer 3.0 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free Trainer 3.0 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 28 september 2015

Een sjaal is een onmisbaar item in de garderobe van de man. De variatie in herenlooks is toch wat beperkt, dus mannen moeten het vaak hebben van accessoires. Een sjaal is daar een perfect voorbeeld van. Niet alleen functioneel (toch een door mannen gewaardeerd argument wanneer het op kleding aankomt), ook kunt u door het dragen van een sjaal extra uitstraling aan uw outfit geven.

Nike Free Trainer 3.0 Schoenen Netherlands, Stylingtips voor de mannensjaal

Wanneer u een sjaal koopt, let u dan op het materiaal. Vaak zijn herensjaals van wol of linnen gemaakt. De wollen sjaal draagt u in de winter. Bij hogere temperaturen is een sjaal van linnen of katoen een beter idee. Heeft u een sjaal van zijde, draag deze dan zonder te knopen. Een wollen sjaal mag u wel knopen.

Nike Free Trainer 3.0 Schoenen Netherlands Een sjaal kunt u zowel bij een pak als bij vrijetijdskleding dragen. Het is een perfect accessoire om uw donkere winterkleding een frisse uitstraling en meer karakter te geven. Chique is een grijze sjaal, bijvoorbeeld van kasjmier. Een sjaal met print geeft iets meer persoonlijkheid.

Fumagalli €139,95 Fumagalli€149,95 Fumagalli€119,95

Vier manieren om een herensjaal te knopen

Op zoek naar inspiratie? Er zijn verschillende manieren waarop mannen een sjaal kunnen dragen.

Nike Free Trainer 3.0 Schoenen Netherlands 1. Parisian Knot

Ook wel bekend onder de naam French Knot of European Knot, is dit de meest populaire knoop. Vouw de sjaal dubbel in lengte en hang deze om uw nek. U heeft dan aan een kant een lus en aan de andere kant twee uiteinden. Pak deze beide losse uiteinden en haal ze door de lus. Trek de knoop aan tot onder uw kin. Erg simpel en lekker warm! De sjaal moet wel lang genoeg zijn voor deze knoop.

2. Classic traditional

Nike Free Trainer 3.0 Schoenen Netherlands Deze klassieke stijl wordt vaak gezien bij de oudere generatie en royals. Bij evening wear of zijden sjaals is dit ook dé manier om uw sjaal te knopen. Al gaat het woord knopen in deze een beetje ver, want bij de 'Classic traditional' hangt u de sjaal slechts losjes om uw nek. In de nek mag de sjaal onder de jas vallen, de uiteinden laat u zichtbaar.

3. Fling

Ook hier is het woord 'knopen' niet geheel van toepassing. Bij deze draagwijze hangt u de sjaal om uw nek en slaat u één uiteinde achteloos terug over uw schouder. Deze manier om een sjaal te dragen is vooral geschikt bij een casual outfit.

4. Artic tuck

Kopen Nike Air Max 2015 Dames Schoenen Wit / Zwart / Rood Belgiƫ Goedkoop Een stuk functioneler als de 'Classic traditional', want deze manier van sjaal knopen is heerlijk warm. Draai de sjaal helemaal om uw nek en zorg dat de uiteinden vooraan komen. Stop deze terug in de sjaal. Zo heeft u als het ware een 'colsjaal'. Ideaal tijdens een koude herfstdag. Een winterse sjaal is het meest geschikt om een col mee te maken.

[Beeld: , Tekst: Anniek de Hoop]