Nike Free Viritous Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Free Viritous schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 05 augustus 2015


De leukste zomerprints- en kleuren
Van zachte pastelkleuren tot stripboek-fashion: deze zomer maakt de mode er een feestje van. Nu ook Moeder Natuur weer besluit mee te doen met de gezelligheid en ons fijne zonnestralen in het vooruitzicht stelt, halen we opgelucht adem. Summer isn't over yet! Daarom zetten we de leukste prints en kleuren om nu te dragen voor u op een rij.

Nike Free Viritous Schoenen Netherlands, Pastel roze
Details, complete outfits of zelfs kapsels: het kan allemaal in pastel roze. Laat het meisje in uzelf spreken en draag de zachte kleur roze naar uw wens. Pastel roze is overigens ook heel mooi te combineren met hardere kleuren, voor een wat stoerdere look.


Nike Free Viritous Schoenen Netherlands Comic con
Wie wel van een grapje houdt, zit goed met cartooneske en felgekleurde items. Zelfs kledingstukken worden voorzien van op strips geïnspireerde prints. U pakt het wat subtieler aan door te kiezen voor een telefoonhoesje of clutch in comic con style.

Traveler
De ultieme zomerlook bestaat uit etnische printjes en fringes. De festival/wereldreiziger stijl bereikt u met veelkleurige, wereldse prints. Deze mogen zelfs gecombineerd worden. Let daarbij wel op dat de kleuren in hetzelfde palet vallen om zo toch rust in uw outfit te brengen.


Kopen Nike Air Max 2015 Dames Schoenen Zwart / Rood / Purper BE Nieuwe Pineapple
De ananas is hip. Zowel interieurbloggers als modebloggers zijn helemaal lyrisch over de looks van de ananas en deze duik dan ook overal op. Een rok met ananasprint? Graag! Een ananas als decoratie in huis? Doen! Geïnspireerd door het vrolijke gele vruchtvlees kunt u ook gewoon een zomers gele zonnebril op uw neus zetten.

[Beeld: Pinterest, Asos.com, Assem.nl, Bol.com, Tekst: Anniek de Hoop]

Nike Free Viritous Schoenen Netherlands