Nike Internationalist Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Internationalist schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 09 oktober 2014

Nike Internationalist Schoenen Netherlands, Ieder jaar reikt onderzoeksbureau GfK een award uit voor de, door consumenten, best gewaardeerde schoenenretailer. Wij zijn dit jaar voor de tweede keer meegenomen in het waarderingsonderzoek in de categorie schoenenretailers en zijn zeer vereerd dat wij voor de tweede keer op rij deze award in ontvangst hebben mogen nemen. Dankzij uw vertrouwen hebben wij deze prijs gewonnen! Wij willen u hiervoor bijzonder bedanken.

Criteria

Nike Internationalist Schoenen Netherlands Consumenten hebben aangegeven bij de keuze voor een schoenenretailer prijs het belangrijkste aspect te vinden, gevolgd door collectie, personeel en de winkel. Wij weten ons voornamelijk te onderscheiden op de aspecten winkeluitstraling en collectie. Hiermee laten wij 33 andere schoenen retailers achter ons.

De uitkomst van de verkiezing is verrassend, nu de consument aangeeft bij de keuze voor een schoenen retailer de prijs het belangrijkste aspect te vinden. Juist op dit aspect scoorden wij niet bovengemiddeld. Na de prijs vinden consumenten collectie, personeel en de winkel de belangrijkste criteria. Hier scoorden wij wel bovengemiddeld. In vergelijking met vorig jaar zijn wij positiever beoordeeld op zowel de collectie als de waardering van het winkelpersoneel.

Nogmaals hartelijk dank voor het in ons gestelde vertrouwen!

Kopen 2015 Hot Nike Air Max 87 Thea Flyknit Dames Schoenen Renschoenen Roze Grass Groen Belgiƫ Winkels Bekijk hier onze najaarcollectie.

Nike Internationalist Schoenen Netherlands