Nike Jordan Bel Air Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Jordan Bel Air schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 01 maart 2011

Nike Jordan Bel Air Schoenen Netherlands, Kopen Nike Air Max 90 Hyp Prm 2015 Dragon Wit Zwart Geel Dames Schoenen BelgiĆ« Verkooppunten Afgelopen zaterdag 26 februari was het zo ver: de prijsuitreiking van de reischeque t.w.v. €2.500,- gewonnen door de heer Twilt uit Rotterdam. Deze fantastische prijs werd uitgereikt door niemand minder dan Floris van Bommel.
Elke klant die van oktober t/m december 2010 een paar (Floris) Van Bommelschoenen kocht, maakte kans op een reischeque t.w.v. €2.500,-. Deze cheque werd aangeboden door Floris van Bommel; een cadeautje naar aanleiding van het 100-jarig bestaan van Van den Assem.

‘Toen ik in januari gebeld werd door Van den Assem dacht ik dat het om after sales ging. Toen bleek dat ik iets gewonnen had, moest ik heel hard nadenken’, vertelde een enthousiaste meneer Twilt . ‘In oktober heb ik in de Aert van Nesstraat een formuliertje ingevuld na de aankoop van het zoveelste paar Floris van Bommelschoenen, dan kon ik iets winnen zei de verkoopster. Ik heb nog nooit iets gewonnen, dit is dus een enorme leuke verrassing’! Dat Floris van Bommel speciaal voor deze gelegenheid tijd heeft willen maken in zijn drukke agenda vond meneer erg leuk. Het is immers niet elke dag dat je het creatieve brein achter je favoriete schoenenmerk ontmoet.

Floris van Bommel stelde meteen de vraag waar wij ook graag het antwoord op wilde weten, ‘Welke reis gaat u maken’? De heer Twilt vertelde dat hij altijd al wilde gaan snowboarden in Amerika en met deze reischeque zou die wens in vervulling kunnen gaan.