Nike Jordan Captain America Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Jordan Captain America schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 31 maart 2016

Het lekkere weer staat voor de deur en veel koppels kiezen er dan ook voor om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen. Voor het voorjaar en de zomer zijn er genoeg prachtige outfits verkrijgbaar om in te trouwen. Bij deze prachtige outfits mogen een paar mooie schoenen natuurlijk niet ontbreken! Niet alleen de bruid en de bruidegom mogen schitteren op een prachtige dag, ook het publiek moet er natuurlijk prachtig uit kunnen zien. Dit is mogelijk met de schoenen van Van den Assem. Zowel trendy als comfort is mogelijk op de mooiste dag van uw leven.

Nike Jordan Captain America Schoenen Netherlands, Uiteraard hebben wij de nieuwste trends op het gebied van trouwen en schoenen voor u op een rijtje gezet:

Kleur combineren
Niet alles hoeft tegenwoordig meer in het wit, maar u mag meer kleur doorvoeren dan alleen kleuraccenten in de details. Kleuren mogen dit voorjaar en deze zomer meer worden doorgevoerd, zoals bijvoorbeeld in het linnen en stoeldecoratie. Door meer kleur te kiezen, zullen de kleuren in de bloemen en accessoires elkaar versterken. Niet alleen in de decoratie mag er kleur gecombineerd worden, u kunt er tevens voor kiezen om uw trouwoutfit op te fleuren met gekleurde accessoires of schoenen in een lichte basiskleur.

Nike Jordan Captain America Schoenen Netherlands Festival Fiësta
Ondanks dat het weer in Nederland niet altijd even mee zit, kiezen veel koppels er toch voor om in de buitenlucht te trouwen. Een absolute trend is dan ook een festival bruiloft of een bohemian wedding in eigen tuin. Trouwen op het strand raakt hiermee verder op de achtergrond. Het Fiësta thema mag een Mexicaans/Spaans accent hebben. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om taco’s en sangria op uw bruiloft te serveren. Een absolute trendkleur die niet mag ontbreken is de kleur rood. Verwerk bijvoorbeeld rode pepers in de bloemdecoratie of in uw bruidsboeket. Wilt u een stapje verder gaan, combineer dan rode schoenen bij uw trouwoutfit, hiermee weet u zeker dat uw bruiloft daadwerkelijk een fiësta wordt!

Handbeschilderde taarten
Een trend voor het trouwseizoen dit jaar zijn handbeschilderde taarten. Tekeningen op de taart in combinatie met (suiker)bloemen erop beschilderd zien er fleurig en artistiek uit. U kunt een handbeschilderde taart combineren met een kalligrafisch woord als topper bovenop de taart.

Vintage
Een absolute trend voor trouwen in 2016 is vintage. Bij vintage gaan we terug naar de jaren ’20. De jaren ’20 staan bekend als een chique tijd met veel juwelen, goud en glitters. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen voor rode lippenstift en gekrulde haren. Bij deze trend mogen de klassieke witte trouwschoenen natuurlijk niet ontbreken!

Bij deze trends heeft Van den Assem Schoenen enkele voorbeelden voor u geselecteerd:

Kopen 2015 Nike Air Max 2020 Heren Schoenen Running Zwart Month Fluorescent Groen Sportschoenen Belgium Outlet Nike Jordan Captain America Schoenen Netherlands Peter Kaiser € 175,00

Mace € 139,95
Unisa € 109,95Bron: Bloom Wedding,http://www.bloomwedding.nl/trouwtrends-2016-trends-trouwen-2016

[Beeld: Google, Tekst: Marketing Team]