Nike KD 5 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike KD 5 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 24 april 2015

Sandaal. Wat had ik als kind een hekel aan dit woord. Voor mij waren sandalen een synoniem voor lelijke schoenen. Het tegendeel wordt ook dit jaar weer bewezen; de collectie mooie sandalen is enorm. En de sandalentrend bewijst dat de open schoenen (zélfs met sokken erin) heel hip zijn.

Nike KD 5 Schoenen Netherlands, Bent u nog op zoek naar een nieuw paar sandalen? Ik selecteerde de leukste sandalen aan de hand van drie grote schoentrends.

Sandalen met plateauzool

Nike KD 5 Schoenen Netherlands Plateauzolen zijn momenteel graag gezien bij allerlei modellen schoenen. De plateau's doen het ook heel leuk onder een sandaal. De dikke zool maakt de sandaal wat meer tot een schoen en geeft een stoere uitstraling. Onder andere Kanna en Unisa maakten een prachtige sandaal met een plateauzool.

Gladiator sandalen

Gladiator sandalen waren een aantal jaren geleden ineens een grote hit. Daarna werd het wat stil, hoewel sandalen met veel bandjes nooit meer weg zijn geweest. Deze zomer zijn gladiator sandalen weer helemaal gewild en hebben we ze al bij verschillende modebloggers gespot.

Teva

Nike KD 5 Schoenen Netherlands De sandaal der sandalen is terug: Teva sandalen zijn hip. Erg gek kijk ik er eigenlijk niet eens van op, na de hype rondom Birkenstocks en Adidas badslippers. En inderdaad, gecombineerd met een fashionable outfit en mooi gelakte teennagels, zijn de Teva sandalen hartstikke leuk!

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Navy/White-University Rood Belgium Outlet Heeft u al een paar nieuwe sandalen op het oog?

[Beeld: Pinterest, Van den Assem Schoenen, Tekst: Anniek de Hoop]