Nike KD 7 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike KD 7 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 12 februari 2015

Eerder schreven we al dat UGG nog steeds populair is, zeker onder volwassenen. En door een artikel in de Britse Vogue lijkt het erop dat ook fashionista's de schoenen weer in het hart sluiten. Het Britse modetijdschrift kopte onlangs met 'The return of the UGG boot' en de redactieleden gaven toe de schoenen van UGG Australia weer regelmatig te dragen. Daarmee lijkt het officieel: UGG Australia is weer hip!

Nike KD 7 Schoenen Netherlands, Eerst de Birkenstock trend, nu UGG

In 2000 waren de sheepskin laarzen van UGG voor het eerst te zien tijdens Oprah's Favorite Things®, waar Oprah nadrukkelijk verklaarde dat ze 'hééééélemaal weg was van haar UGG-laarzen'. Dat bracht de bal aan het rollen. Celebrities werden veelvuldig gespot op de comfortabele schoenen. UGG is daarna nooit meer weggeweest uit het straatbeeld, maar onder modeliefhebbers waren ze niet bepaald geliefd. Echter, comfort is nu de trend, en na de terugkeer van de Birkenstock is het nu de beurt aan UGG.

Nike KD 7 Schoenen Netherlands Zo draagt u UGG anno 2015

De combinatie UGG boots en een joggingbroek is uit den boze, anno 2015 is de trend om UGG stijlvol en glamorous te dragen. De stylingtips van de Britse Vogue:

Shop UGG Australia

In de nieuwe collectie van UGG Australia spotte ik onderstaande leuke witte enkellaarzen. Of ga voor exemplaren in de UGG kenmerkende, stijlvolle kleur Chestnut. De volledige collectie UGG Australia shopt u online.

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen ACG Donker Shadow/Varsity Purper Belgiƫ Winkels Nike KD 7 Schoenen Netherlands Ik ben benieuwd en vraag me af: volgt u de UGG trend en draagt u de ze ook dit voorjaar? Of heeft u (nog) geen paar in uw bezit? U kunt uw mening hieronder delen.

[Beeld: Pinterest, Van den Assem, UGG, Tekst: Anniek de Hoop]