Nike KD 8 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike KD 8 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 13 januari 2015

280 jaar Van Bommel schoenen, 280 jaar schoenmaken. Dat is een prachtig jubileum. En wat is een betere manier om deze leeftijd op een speciale manier te vieren, dan het uitgeven van een limited edition schoen!

Nike KD 8 Schoenen Netherlands, Vier het met schoenen
Voor de 280 jarige verjaardag van schoenenmerk Van Bommel, maakte het bedrijf dan ook een zeer bijzondere jubileumschoen. En niet alleen de schoen zelf, ook het verhaal erachter is prachtig. De inspiratie voor het ontwerp van de jubileumschoen kwam namelijk van... een rond 1734 in de regio opgegraven schoen. En laat 1734 nou precies het oprichtingsjaar zijn van Schoenfabriek van Bommel.

Remake van historisch ontwerp
Voor de remake zijn alle kenmerkende eigenschappen van de opgegraven schoen verwerkt in het nieuwe ontwerp. Zo is bijvoorbeeld de korte, ronde leest afkomstig van het originele ontwerp uit 1734. Van Bommel heeft de jubileumschoen zelfs een beetje een doorleefde uitstraling gegeven, door het bewerkte kalfsleder. Leuk detail: de oude schoen vertoonde sporen van reparatie, en ook dit is verwerkt in de remake. Ondanks de historische inslag is het ontwerp van de Van Bommel jubileumschoen allesbehalve gedateerd.

Nike KD 8 Schoenen Netherlands

Van Bommel maakt oud weer nieuw

  1. Sporen van reparatiestiksel
  2. Korte, ronde leest
  3. Vetergaatjes in een hoekige derbyklep
  4. Doorleefd kalfsleer
  5. 12cm mid-hoge boot
  6. Decoratieve haakse hoek in de derbylijn

Kopen Nike Air Max 1 Hyperfuse Schoenen Zwart Rood Belgiƫ Goedkoop Limited edition: 280 schoenen
Van deze speciale jubileumschoen worden er maar een beperkt aantal gemaakt. 280 om precies te zijn: een schoen voor elk jaar dat Van Bommel bestaat. Hebben? U koopt deze limited edition Van Bommel jubileumschoen online of in de winkel van Van den Assem in Oud-Beijerland.

[Beeld: Van Bommel, Tekst: Anniek de Hoop]