Nike Kobe 11 Schoenen Netherlands

Bieden alle soorten van Nike Schoenen Online! 100% Authentieke nike air max schoenen en Nike Kobe 11 schoenen. Welkom bij Njsneakers kopen korting air max schoenen!

Geplaatst op: 11 februari 2015

Mannen geven wellicht niet zo veel om fashion als vrouwen, maar een verzorgde look vinden ook de heren erg belangrijk. Maar gemak dient de man, niet? U creëert eenvoudig een stijlvolle uitstraling door te kiezen voor mooie details.

Nike Kobe 11 Schoenen Netherlands, Details matter

Een bekende uitspraak is 'details matter'. En dat is niet voor niets. Een goedgekozen riem is de gemakkelijkste manier om uw persoonlijke stijl te benadrukken. Door dit kleine detail met zorg te kiezen kunt u indruk maken!

Nike Kobe 11 Schoenen Netherlands Riem etiquette

Wat zijn eigenlijk de regels voor het dragen van een riem? Bij een zakelijke aangelegenheid geldt formeel dat u de riem moet afstemmen op de kleur van uw schoenen. En vertoont de riem slijtageplekken, dan is deze aan vervanging toe.

Voor vrijetijdskleding zijn de regels, vanzelfsprekend, losser. Combineer naar hartelust en breng karakter in uw uitstraling.

Inspiratie

Kopen Nike Air Max 1 Heren Renschoenen Wolf Grey/White-Red Belgium Outlet Nike Kobe 11 Schoenen Netherlands Om u een handje te helpen, hebben wij alvast wat mooie herenriemen voor u uitgekozen.

[Beeld: Pinterest, Tekst: Anniek de Hoop]